KES College: Εθελοντική Αιμοδοσία και Δειγματοληψία για Εγγραφή στο Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών


Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του KES College, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020  Εθελοντική Αιμοδοσία και Δειγματοληψία με τη μέθοδο λήψης σάλιου για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Η εθελοντική αυτή δράση, η οποία έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός στο KES College, έγινε και φέτος σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Κύπρου και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Οι φοιτητές, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του KES College όλων των Προγραμμάτων Σπουδών συμμετείχαν ενεργά αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία τους για το θέμα αυτό. Η συγκίνηση από το μεγάλο αριθμό νέων αιμοδοτών ήταν έκδηλη σκορπίζοντας αισιοδοξία και χαρά σε όλους τόσο για τον ανθρωπισμό τους όσο και για το αίσθημα προσφοράς που απέδειξαν!   

Πράγματι, είναι πολύ σημαντικό να αναλογιστεί ο καθένας από εμάς ότι, μόνο 10 λεπτά από το χρόνο του μπορούν να σώσουν πολλές ζωές. Η ανιδιοτελής αυτή προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας ίσως …  κάποτε γίνει δική μας ανάγκη!

Το KES College ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλους όσους προσήλθαν στη δράση αυτή και ευελπιστεί για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή την επόμενη φορά.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










705