KES College: Οι φοιτητές να παρακολουθούν την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης του κολλεγίου


Το KESCollege ευαισθητοποιημένο από την παγκόσμια πανδημία του νέου κορωνοϊού (COVID-19), συμμορφώθηκε πλήρως και άμεσα στις συστάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και δρώντας προληπτικά, ανέστειλε τη λειτουργία των υπηρεσιών του σε ακαδημαϊκό και διοικητικό επίπεδο, από την Τετάρτη 11/03/2020 μέχρι και την Κυριακή 15/03/2020.

Νεότερη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας συστήνει παράταση της αναστολής λειτουργίας, μεταξύ άλλων, όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι και την Κυριακή 22/03/2020.

Κύρια προτεραιότητα του KES College παραμένει η διασφάλιση της υγείας των φοιτητών του, του προσωπικού του και όλων των συναλλασσόμενων μαζί του.

Ως εκ τούτου, το KESCollege ενημερώνει ότι αναστέλλει τη λειτουργία του μέχρι και την Κυριακή 22/03/2020 και διαβεβαιώνει ότι θα διασφαλιστεί τόσο η απρόσκοπτη προσφορά των μαθημάτων όσο και η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης ώστε να ολοκληρωθεί η ακαδημαϊκή χρονιά 2019-20 χωρίς να αποκλείεται η επέκταση του εξαμήνου και αντικαταστάσεις/αναπληρώσεις εντός του τρέχοντος εξαμήνου, στη βάση προγράμματος αναπλήρωσης.

Οι φοιτητές προτρέπονται να παρακολουθούν την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης του κολλεγίου, η οποία επικαιροποιείται συνεχώς από τους καθηγητές τους αναφορικά με τα μαθήματά τους και από τους λειτουργούς του Κολλεγίου αναφορικά με τις ανακοινώσεις που θα εκδίδονται.

Επισημαίνεται ότι, με βάση σχετική διευκρίνιση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ημερ. 11/03/2020, η αναστολή λειτουργίας όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι και την Κυριακή 22/03/2020 αφορά τη διεξαγωγή των μαθημάτων και άλλων δραστηριοτήτων που απαιτούν τη φυσική παρουσία των φοιτητών στα Ιδρύματα και δεν αφορά το διδακτικό/ερευνητικό, διοικητικό και άλλο προσωπικό.

Ως εκ τούτου, το διοικητικό και άλλο προσωπικό από τη Δευτέρα 16/3/2020, θα βρίσκεται στα γραφεία του KES College και θα εκτελεί τα καθήκοντά του κανονικά. Σημειώνεται ότι η εξυπηρέτηση των φοιτητών θα γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου και τηλεφωνικά στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας όλων.

Το KES College παρακολουθεί με νηφαλιότητα τις εξελίξεις και θα προβαίνει σε ανακοινώσεις, όταν και εφόσον χρειαστεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε από τη Δευτέρα 16/3/2020 στο τηλέφωνο 22875737 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kes.ac.cy

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










899