Νέα κατηγορία ενημέρωσης στην ιστοσελίδα του KES College


Το KES College ανακοινώνει τη δημιουργία νέας κατηγορίας στην ιστοσελίδα του με την ονομασία COVID-19 για πληρέστερη, αμεσότερη και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνει και τις ενέργειες που εφαρμόζει για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ενόψει των διαστάσεων που λαμβάνει η πανδημία σε παγκόσμιο και ειδικά, σε τοπικό επίπεδο, το KES College έκρινε αναγκαία τη δημιουργία της κατηγορίας αυτής στην ιστοσελίδα του στο πλαίσιο της συμβολής του στην εκστρατεία για διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Η νέα κατηγορία COVID-19 αναλύεται στις πιο κάτω πέντε υποκατηγορίες:

  1. Σημαντικές Ανακοινώσεις
  2. Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
  3. Διαδικτυακή πληρωμή διδάκτρων
  4. Συμπτώματα και μέτρα προστασίας
  5. Μένουμε σπίτι – συμβουλές

Κάθε υποκατηγορία περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες που ενδιαφέρουν όχι μόνο την κοινότητα του Κολλεγίου αλλά και κάθε αναγνώστη.

Η υποκατηγορία “Σημαντικές Ανακοινώσεις” περιέχει όλες τις ανακοινώσεις που εξέδωσε το Κολλέγιο από την έναρξη της λήψης προληπτικών μέτρων ενάντια στο νέο κορωνοϊό COVID-19 ύστερα από τις συστάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας μέχρι σήμερα.

Στη 2η υποκατηγορία με τίτλο “Εξ αποστάσεως εκπαίδευση”, δίδονται πληροφορίες για τη γρήγορη μετάβαση του KES College στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, η οποία έγινε πολύ σύντομα και δη στις 23 Μαρτίου 2020 όταν επαναλειτούργησαν τα μαθήματα. Παράλληλα, στην ίδια υποκατηγορία αναρτήθηκε οδηγός προς τους φοιτητές για την Εξ αποστάσεως εκπαίδευση με σύνθημα #ΜένουμεΣπίτι #Μένουμε Ασφαλείς.

Με γνώμονα την προστασία της υγείας των φοιτητών και των γονέων τους, αλλά και των μελών του προσωπικού του KES College, η 3η υποκατηγορία με τίτλο “Διαδικτυακή πληρωμή διδάκτρων” παρέχει πληροφορίες για τις διαδικτυακές πληρωμές των διδάκτρων (online πληρωμές) ή/και άλλων οικονομικών υποχρεώσεων των φοιτητών χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία.

Η 4η υποκατηγορία “Συμπτώματα και μέτρα προστασίας” περιέχει οδηγίες προφύλαξης και μέτρα ατομικής προστασίας από τη λοίμωξη του κορωνοϊού COVID-19 και ταυτόχρονα, εμπλουτίζεται με ενημερωτικά έντυπα που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Στην τελευταία, 5η υποκατηγορία με τίτλο “Μένουμε σπίτι – συμβουλές” έχουν αναρτηθεί σύντομα βιντεάκια, τα οποία ετοιμάστηκαν από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς του Κολλεγίου ειδικά για τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας και παρέχουν συμβουλές για ποικίλα θέματα όπως “Πώς να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο gel από τα νύχια σας”, “Συμβουλές για τον κήπο σας”, “Συμβουλές για διαχείριση του άγχους”.

Η νέα αυτή κατηγορία που προστέθηκε στο μενού της ιστοσελίδας του KES College προσφέρεται σε δύο γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά) και θα εμπλουτίζεται σε συνεχή βάση και με άλλες σχετιζόμενες με το θέμα αναρτήσεις.   




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










778