KES COLLEGE: Αναγνώριση τίτλου σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου από το ΚΥΣΑΤΣ


Το KES College εδώ και σχεδόν μισό αιώνα (από το 1971) προσφέρει επιλεγμένα επαγγελματικά Προγράμματα Σπουδών. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν οι ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ με μακρά παράδοση και ίσως, το καλύτερο Πρόγραμμα Σπουδών που υπάρχει σήμερα στην Κύπρο.

Το Πτυχίο Διεύθυνσης Επισιτιστικών Επιχειρήσεων [4 έτη σπουδών], το οποίο είναι Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), είναι ειδικά δομημένο με βάση τα πρότυπα των καλύτερων σχολών μαγειρικής και διεύθυνσης του εξωτερικού. Δίνει τα εφόδια στους νέους σεφ να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες αλλά κυρίως, τις ικανότητες ώστε όταν βγουν στη βιομηχανία τροφίμων και τουρισμού να έχουν απαιτήσεις.

Ο αρχιμάγειρας, απόφοιτος του KES College δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον απόφοιτο ενός βρετανικού ή αμερικάνικου πανεπιστημίου. Τα μαθήματα του πτυχίου είναι προσεκτικά δομημένα ώστε ο φοιτητής να παίρνει όλες τις γνώσεις με τέτοιο τρόπο και να συμμετέχει ενεργά.

Το Πτυχίο του KES College είναι το πρώτο και μοναδικό σε όλη την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα  που είναι πιστοποιημένο ως ισότιμο και αντίστοιχο από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.) με δύο επιλογές κατεύθυνσης: του Σεφ ή του Αρτοποιού / Ζαχαροπλάστη.

Προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα σε μικρά τμήματα ώστε η πρακτική άσκηση να έχει τη σωστή αξία και αποδόμηση γνώσεων από καταξιωμένους σεφ και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων.

Παράλληλα η Παγκόσμια Οργάνωση Αρχιμαγείρων [WACS] μετά από ενδελεχή μελέτη όλων των προγραμμάτων που λειτουργούν στην Κύπρο έχει πιστοποιήσει το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Σπουδών ως το μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο.

Απόφοιτοι αναγνωρισμένων σχολών μαγειρικής με 2 ή και 3 χρόνια φοίτησης, μπορούν να αξιολογηθούν και να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Πτυχίο του KES College.

Η ομάδα εγγραφών του KES College είναι έτοιμη και σας περιμένει.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εισδοχής και Εξυπηρέτησης Φοιτητών του KES College στο τηλ. 22875737.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1667