Κ.Ε.Κ.ΚΕS College: Δηλώσεις συμμετοχής για το επόμενο πρόγραμμα «Εκπαιδευτής Τηλεμάθησης»


Άρχισε στις  7 Οκτωβρίου 2020 και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του πρόγραμμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΘΗΣΗΣ», το οποίο διοργανώνει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης @ ΚΕSCollege.

Το σημαντικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα, στοχεύει στην εκπαίδευση των Εκπαιδευτών στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση και αξιολόγηση προγραμμάτων κατάρτισης e-learning, αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και των θεωριών εκπαιδευτικού σχεδιασμού, για να μπορεί ο  Επαγγελματίας Εκπαιδευτής να ανταποκριθεί στο σύγχρονο ρόλο του.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, θα μάθουν να σχεδιάζουν προγράμματα κατάρτισης με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής μάθησης και να δημιουργούν κατάλληλο ηλεκτρονικό υλικό με τη χρήση πολλών ψηφιακών εργαλείων.

Η εκπαίδευση στην Τηλεμάθηση είναι απαραίτητη για κάθε επαγγελματία Εκπαιδευτή, ιδιαίτερα στις νέες καταστάσεις που βιώνουμε, του προσθέτει σημαντική αξία και του επιτρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα την προσφορά των υπηρεσιών του, ανεξάρτητα από τις υγειονομικές συνθήκες, αποστάσεις ή άλλους περιορισμούς.

Εκπαιδεύτρια του προγράμματος είναι η διακεκριμένη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Διευθύντρια του Κέντρου Διδασκαλίας και Μάθησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δρ. Χαρούλα Αγγελή.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου.

Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή για το επόμενο πρόγραμμα «Εκπαιδευτής Τηλεμάθησης» του ΚΕΚ @ KES College, για να κρατήσουν τη θέση του. Ο αριθμός θέσεων στο πρόγραμμα είναι 12.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 42 ώρες και γίνεται διαδικτυακά - online.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα για κάθε δικαιούχο χορηγήματος από την ΑνΑΔ, είναι ΜΟΝΟ €180.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.training.kes.ac.cy

Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης@KESCollege

Λεωφ. Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία, Κύπρος.

Τηλέφωνο: 22875737  Φαξ: 22756562            

Email:info@training.kes.ac.cy 

www.training.kes.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1039