ΚΕΚ KES College::Διαχείριση θεμάτων ασφάλειας και υγείας στην εργασία, διαχείριση κινδύνων και κρίσεων


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του KES College, ένα επίκαιρο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα με θέμα «Διαχείριση θεμάτων ασφάλειας και υγείας στην εργασία, διαχείριση κινδύνων και κρίσεων».

Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου, είχε συνολική διάρκεια 14 ωρών και υλοποιήθηκε διαδικτυακά σε 4 απογευματινές συναντήσεις στις 25 & 26/11/2020 και στις 2 & 3/12/2020. Σ’ αυτό συμμετείχαν συνολικά 20 άτομα.

Εκπαιδευτής του προγράμματος ήταν ο κος Παντελής Αγγελίδης, καθηγητής/σύμβουλος διαχείρισης επιχειρηματικών κινδύνων, εγκεκριμένος παροχέας Εξωτερικών Υπηρεσιών Προστασίας και Πρόληψης (ΕΞΥΠΠ) από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας με μεγάλη εμπειρία στα θέματα Ασφάλειας & Υγείας.

Οι συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εφαρμογή του προγράμματος και τις γνώσεις που απέκτησαν με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Το ΚΕΚ @ KES College ευχαριστεί τις επιχειρήσεις για τη συμμετοχή των εργοδοτουμένων τους, καθώς και τους συμμετέχοντες για την ενεργητική παρουσία τους στο πρόγραμμα.

Τα προγράμματα του ΚΕΚ @ KES College συνεχίζονται, με το πρόγραμμα «Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης» μεσαίας διάρκειας το οποίο άρχισε στις 9/12/2020.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 42 ώρες και γίνεται διαδικτυακά - online.Το συνολικό κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα για κάθε δικαιούχο χορηγήματος από την ΑνΑΔ, είναι ΜΟΝΟ €180.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.training.kes.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1237