To KES College συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα GoGreen


Το KES College (Σχολή Περιβαλλοντικών Σπουδών) ανέλαβε το συντονισμό του διετούς προγράμματος Erasmus+ για τη Στρατηγική Συνεργασία στην Επαγγελματική Εκπαίδευση με θέμα «GoGreen - Η χρήση της Τεχνολογίας Επαυξημένης Πραγματικότητας και Εκπαίδευση Βασισμένη στην Προσομοίωση για την Ενίσχυση της Πράσινης Οικονομίας - Using Augmented Reality Technology and Simulation-Based Training to Foster Green Economy».

Το πρόγραμμα ξεκίνησε από το Δεκέμβριο του 2020 με το KES College σε συνεργασία με τον Ερευνητικό και Αναπτυξιακό Οργανισμό CARDET (Κέντρο Προώθησης της Έρευνας και της Ανάπτυξης στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία), το Πανεπιστήμιο Πατρών και άλλους 4 Οργανισμούς από την Ιταλία, τη Τσεχία και την Ισπανία.

Το έργο στοχεύει να προσφέρει νέο και πρωτοπόρο εκπαιδευτικό υλικό και σύγχρονη μεθοδολογία προς όφελος της εκπαίδευσης εταιριών, επιχειρηματιών, νέων και ανέργων με στόχο την υποστήριξη προσαρμογής της οικονομίας της Ε.Ε. στην κλιματική αλλαγή.




Comments (1)

  1. Δημήτρης Εγγλεζάκης:
    Jan 30, 2021 at 04:35 PM

    Η θεματολογία του Προγράμματος είναι σύμφωνη με τις τεράστες προσπάθειες που γίνονται σε όλο τον κόσμο για προστασία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες στο έργο και κάθε έναν ξεχωριατά, ιδιαίτερα το KES College το οποίο έχει τον συντονισμό.


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










774