ΚΕΚ-KES College: Ολοκλήρωση Προγράμματος «Εκπαιδευτής Τηλεμάθησης»


Ολοκληρώθηκε στις  27 Ιανουαρίου 2021 με μεγάλη επιτυχία το καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του πρωτοποριακό πρόγραμμα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΘΗΣΗΣ», το οποίο διοργάνωσε το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης @ ΚΕSCollege.  Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα, τόσο για το περιεχόμενο και τη διδασκαλία, όσο και γενικά τη διοργάνωση του. 

Το πολύ σημαντικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα, διοργανώθηκε από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του KES College και είχε στόχο την εκπαίδευση των Εκπαιδευτών στο σχεδιασμό, στην υλοποίηση και αξιολόγηση προγραμμάτων κατάρτισης e-learning, αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και των θεωριών εκπαιδευτικού σχεδιασμού, για να μπορεί ο  Επαγγελματίας Εκπαιδευτής να ανταποκριθεί στο σύγχρονο ρόλο του.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, έμαθαν να σχεδιάζουν προγράμματα κατάρτισης με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής μάθησης και να δημιουργούν κατάλληλο ηλεκτρονικό υλικό με τη χρήση πολλών ψηφιακών εργαλείων.

Χωρίς αμφιβολία, η εκπαίδευση στην Τηλεμάθηση είναι απόλυτα απαραίτητη για κάθε επαγγελματία Εκπαιδευτή, ιδιαίτερα στις νέες καταστάσεις που βιώνουμε, του προσθέτει σημαντική αξία και του επιτρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα την προσφορά των υπηρεσιών του, ανεξάρτητα από τις υγειονομικές συνθήκες, αποστάσεις ή άλλους περιορισμούς.

Το πρόγραμμα δίδαξε η διακεκριμένη Εκπαιδεύτρια Δρ. Χαρούλα Αγγελή, Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Διευθύντρια του Κέντρου Διδασκαλίας και Μάθησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου.

Tο επόμενο πρόγραμμα «Εκπαιδευτής Τηλεμάθησης» του ΚΕΚ @ KES College αρχίζει την 1/6/2021, έχει διάρκεια 42 ώρες και θα γίνεται διαδικτυακά - on line.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα για κάθε δικαιούχο χορηγήματος από την ΑνΑΔ, είναι ΜΟΝΟ €180.

Περισσότερες πληροφορίες και για να κρατήσετε τη θέση σας αποταθείτε στο τηλέφωνο: 22875737 ήστην ιστοσελίδα www.training.kes.ac.cy

Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης@KESCollege

Λεωφ. Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία, Κύπρος.

Τηλέφωνο: 22875737  Φαξ: 22756562  Email:info@training.kes.ac.cy 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1345