KES College: Επαναξιολόγηση και Πιστοποίηση των Προγραμμάτων Σπουδών Εφοδιαστική/ Logistics


Το KES College ανακοινώνει ότι τα Προγράμματα Σπουδών LOGISTICS που λειτουργούν στο Κολλέγιο έχουν επαναξιολογηθεί και πιστοποιηθεί από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.) τόσο στην Αγγλική όσο και στην Ελληνική γλώσσα. Η πιστοποίηση στην Ελληνική γλώσσα κάνει τα Προγράμματα αυτά πλέον πιο εύκολα προσβάσιμα στους απόφοιτους Λυκείου ως επίσης και σε άτομα τα οποία εργάζονται ήδη στο χώρο.

Τα Προγράμματα Σπουδών “Εφοδιαστική/ Logistics” και “Εφοδιαστική/ Logistics και Διαχειριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας ” που προσφέρει το KES College, είναι τα μοναδικά στην Κύπρο που καλύπτουν όλο το σχετικό με την επιστήμη αυτή φάσμα χρησιμοποιώντας μια εξαιρετική δομή και σύγχρονη θεματολογία. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία απαρτιζόταν από ειδικούς του κλάδου παγκόσμιας εμβέλειας, επεσήμανε με εξαιρετικά σχόλια την άμεση σύνδεση των Προγραμμάτων αυτών με την αγορά και τις απαιτήσεις της.

Περαιτέρω, οι καθηγητές που έχουν επιλεγεί για τη διδασκαλία των εν λόγω Προγραμμάτων Σπουδών διακρίνονται για τα υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα τους σε συνδυασμό με την πολυετή επαγγελματική πείρα τους στον κλάδο των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με σκοπό την άριστη και ποιοτική κατάρτιση των φοιτητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε μεμονωμένο μάθημα διδάσκεται από διαφορετικό καθηγητή με αποτέλεσμα αυτό να παρέχει ποικιλία εμπειρικών γνώσεων στους φοιτητές που παρακολουθούν τα συγκεκριμένα Προγράμματα Σπουδών.  

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής παρακολούθησης βραδινών μαθημάτων, τα οποία αρχίζουν από τις 18:00, με φοίτηση τρεις φορές την εβδομάδα, ώστε πολλοί εργαζόμενοι/ενδιαφερόμενοι να διευκολύνονται χωρίς η παρακολούθηση των μαθημάτων να επηρεάζει το ωράριο εργασίας τους.

Τα δίδακτρα είναι προσιτά και παρέχονται ευκολίες αποπληρωμής τους και επιπλέον, το γεγονός ότι τα εν λόγω Προγράμματα είναι Αξιολογημένα – Πιστοποιημένα από τον Φορέα  ΔΙ.Π.Α.Ε. υπάρχει και η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να αιτηθεί της κρατικής φοιτητικής χορηγίας, εάν πληροί τα προκαθορισμένα κριτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες με τα Προγράμματα Σπουδών Εφοδιαστική/Logistics, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του KES College www.kescollege.ac.cy ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του κολλεγίου στο τηλέφωνο 22875737.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










796