Διαγωνισμός Μακιγιάζ KES College με θέμα «Φύση» σε συνεργασία με το SPSCH Pardubice Τσεχίας


Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

Την Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022, οι φοιτήτριες των Αξιολογημένων - Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής του KES College σε συνεργασία με τις φοιτήτριες του SPSCH Pardubice της Τσεχίας, οι οποίες βρίσκονται στην Κύπρο στο πλαίσιο τουΕυρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ (KA1, Mobility of Individuals - VET),συμμετείχαν σε διαγωνισμό παρουσιάζοντας τις καλλιτεχνικές δεξιότητές τους στο μακιγιάζ.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε μια σεμνή τελετή στους χώρους του KES College και είχε ως θέμα τη «Φύση». Όλες οι δημιουργίες ήταν εμπνευσμένες από τη φύση και οι διαγωνιζόμενες, ψάχνοντας να πρωτοτυπήσουν, αποκάλυψαν τις επιθυμίες και τις ιδέες τους μέσα από το μακιγιάζ και συγκεκριμένα, πως θα μπορούσε να φανεί η φύση παρουσιάζοντάς την μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

Οι προετοιμασίες άρχισαν από νωρίς στα πλήρως εξοπλισμένα σαλόνια μακιγιάζ του KES College. Οι διαγωνιζόμενες διασταύρωσαν τα πινέλα τους και τη δημιουργικότητά τους με αστείρευτη έμπνευση αποδεικνύοντας το καλλιτεχνικό ταλέντο που διαθέτουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Όλες οι δημιουργίες παρουσιάστηκαν ενώπιον αξιόλογης κριτικής επιτροπής, τα μέλη της οποίας έμειναν κατενθουσιασμένα! Ήταν πραγματικά όλες οι συμμετέχουσες υπέροχες και ο ανταγωνισμός μεγάλος! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις συμμετέχουσες!

Θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τις εταιρείες καλλυντικών και μηχανημάτων Impophar Trading House Ltd και Kybella Beauty Ltd για τα όμορφα δώρα που πρόσφεραν στις νικήτριες και σε όλες τις συμμετέχουσες.

Στο τέλος  της  εκδήλωσης, προσφέρθηκαν κυπριακά εδέσματα και μπουρέκια όπως συνηθίζεται να γίνεται κατά τον εορτασμό της Τσικνοπέμπτης ως τέτοια μέρα που ήταν. Τα εδέσματα που προσφέρθηκαν ετοιμάστηκαν από τους φοιτητές των Προγραμμάτων Σπουδών των Επισιτιστικών Τεχνών του KES College, τους οποίους, επίσης, ευχαριστούμε θερμά.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1130