Συμμετοχή KES College στη φιλανθρωπική εκδήλωση iFitness Charity Day


To Αξιολογημένο - Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών του KES College «Προσωπικός Προπονητής και Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness» αποτέλεσε μεγάλο υποστηρικτή της φιλανθρωπικής εκδήλωσηςiFitnessCharityDay με την ενεργό συμμετοχή φοιτητών και καθηγητών στην εκδήλωση. 

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2022, οι φοιτητές και καθηγητές του Π.Σ. «Προσωπικός Προπονητής και Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness» συμμετείχαν με υπερηφάνεια στην ετήσια εκδήλωση iFitness Charity Day, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, στο G C School of Careers. Επαγγελματίες του χώρου παρουσίαζαν νέες τάσεις και σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν  η ευαισθητοποίηση του κοινού και η  προώθηση της άσκησης και του υγιεινού τρόπου ζωής, ενώ παράλληλα διενεργήθηκαν εισφορές στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου (Telethon).

Οι συμμετέχοντες, αλλά και οι φοιτητές του KES College, είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να λάβουν μέρος σε διάφορα παιχνίδια λειτουργικής προπόνησης όπως και να συμμετάσχουν αναβαθμίζοντας και διευρύνοντας την εμπειρία τους σε διαφορετικούς τύπους ομαδικών προγραμμάτων.

Επιπλέον, οι φοιτητές του Π.Σ «Προσωπικός Προπονητής και Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness»  είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν - με την καθοδήγηση της Συντονίστριας του Προγράμματος Σπουδών και καθηγήτριάς τους, κας Φρόσως Ιωάννου - ένα από τα Ομαδικά Προγράμματα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες, αναφορικά με την παρουσίαση και τη διδασκαλία προγραμμάτων εκγύμνασης σε εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς και προβολής.  

Εκδηλώσεις σαν την iFitness Charity Day είναι πολύτιμες για τους φοιτητές, καθότι ενισχύουν την καλύτερη αντίληψή τους αναφορικά με την πρακτική εφαρμογή των γνώσεων και των δεξιοτήτων που διδάσκονται, αφού έρχονται σε άμεση επαφή με τις πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Το KES College εφοδιάζει τους φοιτητές του με γνώσεις και δεξιότητες, αλλά παράλληλα μεταλαμπαδεύει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ευαισθητοποίησης και φιλανθρωπίας. Οι φοιτητές του Π.Σ. «Προσωπικός Προπονητής και Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness» πέρασαν ηχηρά μηνύματα προσφοράς, συμπαράστασης και αλληλεγγύης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και παράλληλα, με την παρουσία τους στην εκδήλωση απέδειξαν άλλη μια φορά ότι θα αποτελέσουν τους άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες Προσωπικούς Προπονητές και Προπονητές Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness του αύριο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










423