Μακιγιάζ θεατρικής παράστασης του Παγκυπρίου Γυμνασίου Λ/σίας από φοιτήτριες της Αισθητικής KES College


Οι φοιτήτριες των Αξιολογημένων – Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής του KES College ανέλαβαν την επιμέλεια του μακιγιάζ των ηθοποιών/μαθητών της θεατρικής παράστασης του Παγκυπρίου Γυμνασίου Λευκωσίας «Πολιτείες και Μορφές σε φόντο μενεξεδί». Η παράσταση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 03 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, ήταν βασισμένη στο μυθιστόρημα του Άγγελου Τερζάκη «Μενεξεδένια Πολιτεία».

Το επαγγελματικό/θεατρικό μακιγιάζ των ηθοποιών/μαθητών που επιμελήθηκαν οι φοιτήτριες του KES College ήταν απόλυτα προσαρμοσμένο στους ρόλους της παράστασης, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τους μαθητές να υποστηρίξουν ακόμα καλύτερα τους ρόλους τους. Η εφαρμογή εξειδικευμένων μακιγιάζ αποτελεί μέρος των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων που αποκτούν οι φοιτήτριες κατά την φοίτησή τους στα Αξιολογημένα – Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών Αισθητικής του KES College, στα άρτια και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά του. 

Το KES College περήφανο για τις δεξιότητες των φοιτητριών της Αισθητικής, ευχαριστεί θερμά τόσο τις φοιτήτριες όσο και τις εκπαιδεύτριές τους για την εθελοντική αυτή προσφορά τους. 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1012