KES College: Βράβευση προγραμμάτων σπουδών Εφοδιαστική/Logistics


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, τα Cyprus Supply Chain & Operations Awards 2021, με τα δύο(2) Προγράμματα Σπουδών Εφοδιαστικής / Logistics του KESCollege, να ξεχωρίζουν και να βραβεύονται στην κατηγορία «Προγράμματα Σπουδών Logistics από Ακαδημαϊκά Ιδρύματα».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου και τελούσε  υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο, του ΚΕΒΕ, του ΚΥΦΕΑ και του ECR Cyprus.

Στην τελετή, βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες των εταιρειών που ξεχώρισαν για την ευρύτητα και το βάθος των πρακτικών τους, την δημιουργικότητά τους αλλά και για τις καινοτομίες τους σε πλαίσια Logistics και εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα Προγράμματα Σπουδών «Εφοδιαστικής / Logisticsκαι Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας» που προσφέρει το KES College, σε Διετή (Δίπλωμα) και Τριετή (Ανώτερο Δίπλωμα) φοίτηση, είναι Αξιολογημένα και Πιστοποιημένα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.), απέσπασαν το Χάλκινο βραβείο.

Το βραβείο εκ μέρους του KES College παρέλαβαν ο Γενικός Διευθυντής του KES College, κ. Πέτρος Στυλιανού μαζί με τη Συντονίστρια των Προγραμμάτων Σπουδών Εφοδιαστικής / Logistics, κα. Μαρίνα Κωνσταντίνου. Σε δηλώσεις του, ο κ. Στυλιανού, ανάφερε μεταξύ άλλων ότι «το KES College με την προσφορά αυτών των προγραμμάτων σπουδών συνεχίζει την παράδοση για προσφορά από το KES College καινοτόμων και μοναδικών στην Κύπρο, Προγραμμάτων Σπουδών τα οποία δίνουν νέες διεξόδους για επαγγελματική αποκατάσταση».

Σε δηλώσεις της η Συντονίστρια των Προγραμμάτων Σπουδών Εφοδιαστικής / Logistics, κα. Μαρίνα Κωνσταντίνου ανάφερε ότι «τα Προγράμματα Σπουδών Εφοδιαστικής / Logistics δημιουργήθηκαν με γνώμονα την εξειδίκευση και την ανέλιξη των εργαζομένων στον κλάδο, είτε είναι νεοεισερχόμενοι είτε ήδη εργάζονται σ’ αυτόν. Το KES College βρίσκεται κοντά στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κλάδου, τις οποίες έρχεται να καλύψει μέσα από τα πρωτοποριακά Προγράμματα Σπουδών Εφοδιαστική / Logistics που προσφέρει».     

Τα Προγράμματα Σπουδών «Εφοδιαστική / Logistics» προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής γλώσσας διδασκαλίας, Ελληνικής ή Αγγλικής όπως επίσης και την επιλογή πρωινής ή βραδινής φοίτησης. Έχουν χαρακτηριστεί από επίσημους αξιολογητές του εξωτερικού, ως σύγχρονα και άμεσα συνδεδεμένα με την αγορά και τις απαιτήσεις της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το KES College, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ.22875737 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του κολλεγίου www.kescollege.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










744