Συμμετοχή KES College σε φιλανθρωπικό Fashion Show του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου


Στα πλαίσια υπηρεσιών στήριξης, εκπαίδευσης και διεκδίκησης των δικαιωμάτων των ασθενών με Ρευματικές και Μυοσκελετικές παθήσεις στην Κύπρο, ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου, συνδιοργάνωσε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, επίδειξη μόδας (Fashion show), με τον καταξιωμένο επαγγελματία στον χώρο του διεθνούς modeling, Αντρέα Φαλά.

Το fashion show, πραγματοποιήθηκε στο Πολυδύναμο Δημοτικό Kέντρο Λευκωσίας, παρουσία δεκάδων εκλεκτών προσκεκλημένων, και σε αυτό έλαβαν μέρος ενήλικες, έφηβοι και παιδιά. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η σύσφιξη σχέσεων μέσα από την μόδα, ενώ όλα τα έσοδα δόθηκαν για ενίσχυση του ταμείου του συνδέσμου, για παιδιά με Ρευματικές και Μυοσκελετικές παθήσεις. 

Το KES College, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, για ακόμη μια φορά έδωσε δυναμικά το παρόν του, ως ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης αλλά και με την ενεργή συμμετοχή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, οι φοιτήτριες των Αξιολογημένων – Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής του KES College, πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, καθώς επιμελήθηκαν το μακιγιάζ όλων των μοντέλων της εκδήλωσης, ενώ ομάδα από το Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Δημοσιογραφίας με Δημόσιες Σχέσεις του κολλεγίου, κάλυψαν δημοσιογραφικά την εκδήλωση.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το KES College, ευαισθητοποιείται πάντοτε σε θέματα προσφοράς και αγάπης και συνεισφέρει εμπράκτως και με όλα τα δυνατά μέσα, ειδικά όταν αφορά τα παιδιά σε ανάγκη.

Μέσα από αυτές τις δράσεις επιδιώκεται και η εμπλοκή και η συνεισφορά των ίδιων των φοιτητών, μεταλαμπαδεύοντας σε αυτούς, αξίες και ιδανικά, απαραίτητα για την ανάπτυξη ευσυνείδητων πολιτών και άριστων επαγγελματιών του μέλλοντος
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


623