KES College: Τιμούμε την 24η Ιουνίου, αφιερωμένη στον Ιατρικό Επισκέπτη


Η 24η Ιουνίου, είναι αφιερωμένη στον Ιατρικό Επισκέπτη, ο οποίος δεν έχει να κάνει απλά με στρατηγικό μάρκετινγκ προώθησης φαρμάκων και πωλήσεις, αλλά αποτελεί τη γέφυρα συνεργασίας ανάμεσα στη φαρμακευτική ανάπτυξη και έρευνα με την κλινική ιατρική πράξη.

To KES College είναι πάντα δίπλα στον Ιατρικό Επισκέπτη, προσφέροντας σταθερά, εδώ και 22 χρόνια άριστη ακαδημαϊκή κατάρτιση στο επάγγελμα του Ιατρικού Επισκέπτη, προσφέροντας ευκαιρίες και δράσεις, αλλά και προάγοντάς το: Το KES College προσφέρει το μοναδικό, Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών που οδηγεί σε Πτυχίο Διοίκησης Ιατρικών Επισκεπτών.

Τιμούμε στις 24 Ιουνίου ένα επάγγελμα που προασπίζεται και προάγει την υγεία, μέσα από τη φαρμακευτική, επιστημονική ενημέρωση των λειτουργών υγείας.

Τιμούμε επίσης τους εν ενεργεία φοιτητές μας, που με πάθος και αγάπη για το επάγγελμα του Ιατρικού Επισκέπτη, καταβάλουν μέγιστες προσπάθειες και πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτό για να επιτύχουν τους στόχους τους!

Τιμούμε το οργανωμένο σύνολο των Ιατρικών Επισκεπτών, το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Κύπρου (Facebook: Cyprus Medical Representatives' Association), συνοδοιπόρο και συνεργάτη, με κοινό όραμα για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων του επαγγέλματος!

Τέλος, τιμούμε τους εκατοντάδες απόφοιτους, Ιατρικούς Επισκέπτες του KES College που στελεχώνουν τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του τόπου μας και εκπροσωπούν επάξια το κολλέγιό τους! Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και να αναδεικνύουν τη σημασία του επαγγέλματος, με ήθος και αρχές, όπως τους μεταλαμπαδεύτηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο KES College.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










734