Συμμετοχή φοιτητών KES College σε εκδήλωση για ενίσχυση του Παγκ. Συνδέσμου Γονέων Τυφλών Παιδιών


Το Σάββατο 02 Ιουλίου 2022, φοιτητές και φοιτήτριες των Αξιολογημένων - Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών της Αισθητικής και της Δημοσιογραφίας με Δημόσιες Σχέσεις του KES College, συμμετείχαν εθελοντικά σε εκδήλωση για ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων Τυφλών Παιδιών (ΠΑ.ΣΥ.ΓΟ.Τ.Π.).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Τυφλών στη Λευκωσία με απόλυτη επιτυχία, αφού υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Οι φοιτήτριες της Αισθητικής προσέφεραν αφιλοκερδώς Face Painting σε μικρά παιδάκια, ενώ φοιτητές της Δημοσιογραφίας κάλυψαν δημοσιογραφικά το γεγονός. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διαβάσουν παραμύθια, να ζωγραφίσουν και να κάνουν ιππασία, απολαμβάνοντας μια ολόκληρη ημέρα ξεγνοιασιάς με τους γονείς τους. 

Το KES College στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, ευαισθητοποιείται πάντοτε σε θέματα προσφοράς και αγάπης και συνεισφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του όταν πρόκειται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Η Διεύθυνση του κολλεγίου ευχαριστεί θερμά τους φοιτητές για αυτήν την πολύ σημαντική προσφορά τους. 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


424