Το KES College υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασία με την Aegeo Spas


To KES College είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Aegeo Spas, τη μεγαλύτερη εταιρεία ολιστικής διαχείρισης κέντρων ευεξίας και SPA σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Εκ μέρους του KES College, το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψε η  Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια κα. Χρ. Χαχολιάδου και εκ μέρους της Aegeo Spas, ο κος. Ζαχ. Χνάρης, Επικεφαλής της εταιρείας.

Η διαδικασία υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας έγινε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του KES College και της εταιρείας Aegeo Spas με στόχο κυρίως την ανάπτυξη σχέσεων του Τμήματος Αισθητικής του Κολλεγίου με τον επιχειρηματικό κόσμο και δη την άμεση εργοδότηση των ενδιαφερόμενων φοιτητριών και αποφοίτων του Κολλεγίου σε μια βραβευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Spa από το 2007.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συνεργασία που υπεγράφη, θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις από την εταιρεία Aegeo Spas στις φοιτήτριες και τις απόφοιτες του Τμήματος Αισθητικής του KES College αναφορικά με την πλήρωση κενών θέσεων εργασίας που κατά καιρούς υπάρχουν με απώτερο σκοπό την γρήγορη εργοδότησή τους αλλά και την εκπαίδευσή τους στα εξειδικευμένα πρωτόκολλα των θεραπειών που προσφέρουν στα δικά τους Spa.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν, μεταξύ άλλων, και διοικητικές θέσεις, αφού ως απόφοιτες του 4ετούς Αξιολογημένου – Πιστοποιημένου Προγράμματος Σπουδών «Αισθητικής και Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής» του Κολλεγίου, θα μπορούν να εργοδοτηθούν σε θέσεις διοίκησης και διαχείρισης των Spa είτε ως  Spa Managers είτε ως Assistant Spa Managers.

Οι φοιτήτριες θα μπορούν επίσης να εφαρμόσουν στα Spa της εταιρείας την πρακτική τους άσκηση ή να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ για την απασχόλησή τους στα Spa της εν λόγω εταιρείας στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Στους χώρους του KES College θα διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ημέρες καριέρας όπου οι φοιτήτριες και οι απόφοιτες του Κολλεγίου θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από τη διαδικασία συνέντευξης για πρόσληψη στην εταιρεία αυτή και να ακούσουν από κοντά εμπειρίες άλλων εργαζομένων /μελών της εταιρείας.

Απώτερος στόχος των συνεργασιών αυτών που συνάπτει το KES College, το πρώτο Κολλέγιο που δημιούργησε και λειτούργησε Προγράμματα Σπουδών Αισθητικής στην Κύπρο (από το 1979), είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του αλλά και η απόκτηση των καλύτερων και όσο το δυνατό εποικοδομητικών εμπειριών μαζί με τις γνώσεις που θα αποκομίσουν ως φοιτήτριες κατά την πρακτική τους άσκηση και τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Aegeo Spas που διέκρινε το Τμήμα Αισθητικής του KES College και αποτάθηκε για υλοποίηση της συνεργασίας αυτής! 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1013