Συμμετοχή του KES College σε φιλανθρωπικό Fashion Show του Συνδέσμου για άτομα με Αυτισμό


Στo πλαίσιo της εβδομάδας εθελοντισμού, το KES College συμμετείχε σε φιλανθρωπικό Fashion Show του Συνδέσμου για άτομα με Αυτισμό Κύπρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Δημαρχείο Στροβόλου στη Λευκωσία.

Το KES College για ακόμη μια φορά έδωσε δυναμικά το παρόν του ως ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης. Φοιτήτριες των Αξιολογημένων – Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών της «Αισθητικής» και της «Αισθητικής και Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής», εφάρμοσαν  μακιγιάζ σε όλα τα μοντέλα που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση. Το αποτέλεσμα ήταν φαντασμαγορικό!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το KES College ευαισθητοποιείται πάντοτε σε θέματα προσφοράς και αγάπης και συνεισφέρει εμπράκτως σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται συμμετέχοντας με όλα τα Προγράμματα Σπουδών του ανάλογα με την περίπτωση.

Μέσα από αυτές τις δράσεις επιδιώκεται η εμπλοκή και η συνεισφορά των ίδιων των φοιτητών, μεταλαμπαδεύοντας σε αυτούς, αξίες και ιδανικά, απαραίτητα για την ανάπτυξη ευσυνείδητων πολιτών και άριστων επαγγελματιών του μέλλοντος.

Συγχαρητήρια στις φοιτήτριες της Αισθητικής του KES College για την προσφορά και την ευαισθησία τους!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










925