Ημέρα Καριέρας Σπουδών Αισθητικής KES College σε συνεργασία με την Aegeo Spas


 Τo KES College σε συνεργασία με την εταιρεία Aegeo Spas διοργάνωσε στις 15 Φεβρουαρίου 2023 Ημέρα Καριέρας αποκλειστικά για τις φοιτήτριες και τις απόφοιτες των Αξιολογημένων – Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών «Αισθητικής» και «Αισθητικής και Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής» στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψε πρόσφατα με την εταιρεία αυτή.

Η εταιρεία Aegeo Spas είναι η μεγαλύτερη σε ότι αφορά στην ολιστική διαχείριση κέντρων ευεξίας και SPA και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Η παρουσίαση έγινε από την κα. Αλεξία Δεληγιάννη υπεύθυνη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού στην Κύπρο και τον κ. Σπύρο Σκίτσα υπεύθυνο Λειτουργό των SPA.

Σκοπός της ημέρας αυτής ήταν, μεταξύ άλλων, η γνωριμία των  φοιτητριών και αποφοίτων με την εταιρεία, τη φιλοσοφία της, τον τρόπο λειτουργίας της και ταυτόχρονα για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την άμεση εργοδότησή τους. Επιπλέον, έγινε ενημέρωση αναφορικά με τη δυνατότητα υλοποίησης της πρακτικής άσκησης των φοιτητριών στα SPA της εταιρείας ως επίσης και για την απασχόλησή τους στα Spa της Ελλάδας και της Βουλγαρίας μέσω της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα Erasmus+.

Οι κενές θέσεις εργασίας που υπάρχουν επί του παρόντος, όπως αναφέρθηκε, είναι της Θεραπεύτριας του SPA ως επίσης και Διοικητικές θέσεις, όπως Spa Managers ή Assistant Spa Managers. Οι τελειόφοιτες και οι απόφοιτες του 4ετούς Αξιολογημένου – Πιστοποιημένου Προγράμματος Σπουδών «Αισθητικής και Διαχείρισης Μονάδων Αισθητικής» του KES College, μπορούν άνετα να εργοδοτηθούν και να πληρώσουν επάξια τις θέσεις διοίκησης και διαχείρισης των Spa αφού έχουν αποκτήσει τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες κατά τη φοίτησή τους στο Κολλέγιο.

Όλες οι φοιτήτριες αλλά και οι απόφοιτες του Κολλεγίου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις δυνατότητες απασχόλησής τους στην Aegeo Spas και έλυσαν τις απορίες τους αναφορικά με τη διαδικασία πρόσληψης στην εταιρεία.

Απώτερος στόχος των συνεργασιών που συνάπτει το KES College, το πρώτο Κολλέγιο που δημιούργησε και λειτούργησε Προγράμματα Σπουδών Αισθητικής στην Κύπρο (από το 1979), είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του ως επίσης και οι όσο το δυνατό καλύτερες τοποθετήσεις για την υλοποίηση της πρακτικής άσκησης και των συμμετοχών σε κινητικότητες Erasmus+ με στόχο την απόκτηση των καλύτερων εμπειριών και γνώσεων στον τομέα της Αισθητικής.

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Aegeo Spas για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία που έχει με το KES College!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1144