Τοπιοτέχνιση και φύτευση πάρκου στην Ορά από φοιτητές του KES College


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της φύτευσης του Πάρκου «Πέτρου Μιχαήλ» με αρωματικά και μελισσοκομικά φυτά στην πυρόπληκτη Ορά την Κυριακή 5 Μαρτίου. Ευχαριστούμε θερμά τους δεκάδες μικρούς και μεγάλους εθελοντές καθώς και τους φοιτητές και καθηγητές της Σχολής Περιβαλλοντικών Σπουδών του KES College για τη σημαντική συμβολή τους.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν τα Προγράμματα Σπουδών Κηποτεχνία & Σχεδιασμός Κήπου και Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων του KES College σε συνεργασία με το Κ.Ε.Β.Ε, το πρόγραμμα MedBEESinessHubs και την Κοινότητα της Οράς τους οποίους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία. Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο Τμήμα Δασών και στα Φυτώρια Σολωμού για την προμήθεια και μεταφορά των φυτών.

Κατά την πρώτη φάση του έργου, οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών Κηποτεχνία & Σχεδιασμός Κήπου του KES College υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους Δ. Τσιμούρη και Α. Αναγιωτό σχεδίασαν το Πάρκο και το αποτύπωσαν φωτορεαλιστικά, ενώ κατά την τρίτη και τελευταία φάση οι φοιτητές της Σχολής Περιβαλλοντικών Σπουδών θα σχεδιάσουν και θα εγκαταστήσουν το σύστημα ποτίσματος υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών τους Α. Στέλικου και Χ. Χριστοδούλου.

Να σημειώσουμε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΡΙΚ 1 έχει προβάλει ρεπορτάζ για την εκδήλωση αυτή στο κύριο Δελτίο Ειδήσεων της Κυριακής 5/3/2023 στις 8.00μ.μ. και μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/aoF3cS1yHtU

Όλοι μαζί βάζουμε ένα ακόμη λιθαράκι για μια πιο πράσινη και βιώσιμη Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 22 875737 και  στα emails: [email protected] και [email protected]

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


626