KES College: Παρουσιάσεις στους φοιτητές Προγραμμάτων “Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές”


Αδιαμφισβήτητα, ο ρόλος του/της γραμματέα/ως έχει αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια και η ανάγκη για στελέχωση των Τμημάτων Διοίκησης Γραφείου με άτομα τα οποία κατέχουν υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή κατάρτιση είναι σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ!

Το KES Collegeμε πλήρη επίγνωση της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει από τον επιχειρηματικό κόσμο για πλήρωση θέσεων εργασίας Διοίκησης Γραφείου προσφέρει πέραν από μισό αιώνα, από το 1971, τα σύγχρονα Προγράμματα Σπουδών “Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές(2 έτη/Δίπλωμα και 3έτη/Ανώτερο Δίπλωμα)που σκοπό έχουν την εξειδίκευση των φοιτητών στο αντικείμενό τους. Το KES College πρωταγωνιστεί στην επαγγελματική εκπαίδευση και σε αυτόν τον τομέα αφού ξεχωρίζει για την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης που προσφέρει.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των γνώσεων των φοιτητών των Προγραμμάτων Σπουδών “Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές”διοργανώνεται σειρά από εβδομαδιαίες παρουσιάσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, άμεσα εφαρμόσιμες στην επαγγελματική πορεία και εξέλιξή τους.

Την Τρίτη, 21 Μαρτίου2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση με ομιλήτρια την κα. Αντωνία Ευτυχίου, η οποία κατέχει τη θέση της Προσωπικής Βοηθού (Personal Assistant - PA) του Γενικού Διευθυντή της CTC - ARI AIRPORTS LTD.

Η ομιλία της κας. Ευτυχίου εστιάστηκε αρχικά στα σημαντικά καθήκοντα και τον ρόλο μιας πετυχημένης PA όπως είναι, μεταξύ άλλων, τα διοικητικά και οργανωτικά αλλά και οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η διαχείριση του γραφείου του Διευθυντή, η διαχείριση του καθημερινού ημερολογίου του Διευθυντή, η διοργάνωση διευθυντικών συνεδρίων και επαγγελματικών ταξιδιών του Διευθυντή. Επίσης, έδωσε συμβουλές στους φοιτητές καλών τρόπων συμπεριφοράς προς τον Διευθυντή και σε άλλους συναδέλφους.

Η κα. Ευτυχίου μίλησε με παραδείγματα μέσα από την επαγγελματική εμπειρία της και αυτό βοήθησε τους φοιτητές να κατανοήσουν καλύτερα πώς θα μπορούν στο μέλλον να διαχειριστούν  παρόμοιες καταστάσεις κάτω από πραγματικές εργασιακές συνθήκες.

 Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφού οι φοιτητές αποκόμισαν σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην μελλοντική τους επαγγελματική πορεία και εξέλιξη.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα Προγράμματα Σπουδών “Διοίκηση Γραφείου και Γραμματειακές Σπουδές” του KES College, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22875737.

 

 

 

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










734