O «Προσωπικός Προπονητής και Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness» KES College σε φιλανθρωπική εκδήλωση


To Αξιολογημένο - Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών του KES College «Προσωπικός Προπονητής και Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness» συμμετείχε και αποτέλεσε μεγάλο υποστηρικτή της φιλανθρωπικής εκδήλωσηςiFitnessCharityDay 2023,με την ενεργό συμμετοχή φοιτητών του στην εκδήλωση. 

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2023, οι φοιτητές και οι καθηγητές του Προγράμματος Σπουδών «Προσωπικός Προπονητής και Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness» συμμετείχαν με υπερηφάνεια στην ετήσια εκδήλωση iFitnessCharityDay, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στο G.C.School of Careers. Επαγγελματίες του χώρου γύμνασαν τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, με σύγχρονα προγράμματα ομαδικής προπόνησης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό και να  προωθήσει την άσκηση και τον υγιεινό τρόπο ζωής ανεξάρτητα με το επίπεδο άθλησης του καθενός, προσαρμόζοντας την άσκηση για όλους ενώ παράλληλα διενεργήθηκαν εισφορές στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου (Telethon).

Οι συμμετέχοντες, αλλά και οι φοιτητές του KES College, είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να λάβουν μέρος σε διάφορα παιχνίδια και αθλητικούς διαγωνισμούς λειτουργικής προπόνησης μέσω της PISFitness, κερδίζοντας μάλιστα την πρώτη και δεύτερη θέση. Το έπαθλο για την Πρώτη θέση αντιστοιχεί με εξοπλισμό εκγύμνασης από την εταιρία PISFitness αξίας €1.270.

Επιπλέον, οι φοιτητές του Προγράμματος Σπουδών «Προσωπικός Προπονητής και Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness» είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στη σκηνή μέρος των ομαδικών προγραμμάτων που διδάσκονται κατά τη φοίτησή τους, με την καθοδήγηση της Συντονίστριας και καθηγήτριάς τους, κας Φρόσως Ιωάννου, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες, αναφορικά με την παρουσίαση και τη διδασκαλία προγραμμάτων εκγύμνασης σε εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς και προβολής.

Εκδηλώσεις σαν τη iFitness Charity Day είναι πολύτιμες για τους φοιτητές, καθότι με την συμμετοχή τους αναβαθμίζουν και διευρύνουν την εμπειρία τους σε διαφορετικούς τύπους ομαδικών προγραμμάτων και νέων τάσεων εκγύμνασης.

Τέλος, μέσα από αυτές τις δραστηριότητες το Πρόγραμμα Σπουδών «Προσωπικός Προπονητής και Προπονητής Ομαδικών Προγραμμάτων Fitness» προωθεί και ενισχύει την καλύτερη αντίληψη των φοιτητών του, αναφορικά με την πρακτική εφαρμογή των γνώσεων και των δεξιοτήτων που διδάσκονται, αφού έρχονται σε άμεση επαφή με τις πραγματικές συνθήκες εργασίας, έτσι ώστε να αποτελέσουν τους άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες του Fitness του αύριο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1795