Ολοκληρώθηκε με επιτυχία επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ Πρόγραμμα Κατάρτισης του ΚΕΚ KES College


«Διοίκηση Αποθήκης Ξενοδοχείων, Μονάδων Τροφοδοσίας και Εστιατορίων»

Το Επιχορηγημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) Πρόγραμμα του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του KES College "Διοίκηση Αποθήκης Ξενοδοχείων, Μονάδων Τροφοδοσίας και Εστιατορίων" πραγματοποιήθηκε από τις 23 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 24 Νοεμβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο ALION στην Αγία Νάπα.

Το Πρόγραμμα παρακολούθησαν εργαζόμενοι από γνωστά και πολυτελή Ξενοδοχεία της Κύπρου, μεταξύ των οποίων, το Amara Hotel, το Adams Beach Hotel, το Lordos Beach Hotel, το Malama Beach Holliday Village, το Nissi Beach Hotel και άλλα.

Εκπαιδευτής του εν λόγω Προγράμματος ήταν ο κ. Παναγιώτης Χατζησυμεού, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του, μετέδωσε πολλές γνώσεις στους συμμετέχοντες σχετικά με την Διοίκηση Αποθηκών. Ο κ. Χατζησυμεού από το 2007 είναι ο Συντονιστής των Προγραμμάτων Σπουδών της Σχολής Επισιτιστικών, Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών του KES College. Η εμπειρία του ξεκίνησε από την Κερύνεια και έχει φτάσει μέχρι το Χονγκ Κονγκ, τη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία. Παράλληλα, είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα όπως το άνοιγμα νέου εστιατορίου, ανάπτυξη μενού, συστήματα υγιεινής και HACCP, διοίκηση προσωπικού κ.ά. Επιπλέον, ο κ. Χατζησυμεού είναι ο ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου ως επίσης και εκπαιδευτής και αξιολογητής του Βασιλικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όλοι οι εργαζόμενοι που παρακολούθησαν το Πρόγραμμα έμειναν καθόλα ευχαριστημένοι,  όπως εκφράστηκαν στο τέλος του Προγράμματος,  αφού αποκόμισαν επιπλέον εφόδια και γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην εργασιακή τους καριέρα και ανέλιξη.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του KES College διοργανώνει συνεχώς Προγράμματα Κατάρτισης ποικίλου ενδιαφέροντος και σύντομα θα ανακοινωθούν όλα τα Επιχορηγημένα από την ΑνΑΔ Προγράμματα, τα οποία θα προσφερθούν το Α’ Εξάμηνο του 2024 (Ιανουάριο - Ιούνιο).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://training.kes.ac.cy/ ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 22875363.

Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του KES College

Λεωφ. Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία, Κύπρος.

Τηλέφωνο: 22875363 Φαξ: 22756562

Email: info@training.kes.ac.cy 
www.training.kes.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1850