Νέα καμπάνια από το KES College: «ΠΕΣ ΚΕΣ»


Το KES College με περηφάνια ανακοινώνει τη νέα καμπάνια για το Ακαδημαϊκό Έτος 2024 - 2025, με το δυναμικό σύνθημα «ΠΕΣ ΚΕΣ». Η καμπάνια αυτή στοχεύει να ενθαρρύνει τους νέους να εξερευνήσουν τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει το KES College και να ανακαλύψουν το ιδανικό μονοπάτι για την εκπαιδευτική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Η καμπάνια «ΠΕΣ ΚΕΣ» είναι ήδη ενεργή, με αναρτήσεις στα social media, βίντεο και ραδιοφωνικά spots που μεταδίδονται, προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει την πλούσια γκάμα των 18 Αξιολογημένων - Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών του KES College από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ), που καλύπτουν πολλούς και διαφορετικούς τομείς ενδιαφέροντος.

Κάθε πρόγραμμα σπουδών είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας και τις προσωπικές φιλοδοξίες κάθε φοιτητή.

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν το KES College και τις ευκαιρίες μελλοντικής επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρει. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.kescollege.ac.cy ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισδοχής και Εξυπηρέτησης Φοιτητών για περισσότερες πληροφορίες και για να γνωρίσετε από κοντά το ζωντανό και καινοτόμο εκπαιδευτικό μας περιβάλλον.

Μαζί μπορούμε να βρούμε το ιδανικό πρόγραμμα σπουδών που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Ας πούμε όλοι μαζί «ΠΕΣ ΚΕΣ» και ας ξεκινήσουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι μάθησης και εξέλιξης!

Δείτε το διαφημιστικό μας spot εδώ

Το link για το βίντεο είναι αυτό: https://youtu.be/2zcEfQBP1aw?si=WudBKTH2Jihibzfz

Για περισσότερες πληροφορίες:

KES College
Διεύθυνση: Καλλιπόλεως 5, 1055 Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357 22875737
Email: info@kes.ac.cy
Ιστοσελίδα: www.kescollege.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










364