Αγορά Υπηρεσιών για τη Διδασκαλία Μαθημάτων στα ΚΙΕ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β' ΑΝΑΘΕΣΗΣ Ανάθεση Νέας Σύμβασης - Τροποποίηση Σύμβασης Παραλαβή και Υπογραφή Νέας Συμφωνίας - Τροποποίησης Συμφωνίας
1. Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα της Β' Ανάθεσης, η οποία διενεργήθηκε με βάση την παράγραφο 7 του άρθρου 15.2.2 των Εγγράφων (ΜΕΡΟΣ Α) του πιο πάνω Διαγωνισμού.
Τα αποτελέσματα της Β' Ανάθεσης παρουσιάζονται σε ενιαίο Κατάλογο, μαζί με τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού, τα οποία είχαν ανακοινωθεί στις 12/09/2019. Τα αποτελέσματα της Β' Ανάθεσης αφορούν νέες Συμβάσεις ή Τροποποιήσεις υφιστάμενων Συμβάσεων, που είχαν υπογραφεί, στις 13/09/2019. Οι νέες Συμβάσεις και οι Τροποποιήσεις Συμβάσεων καταρτίστηκαν, με βάση την παράγραφο 7 του άρθρου 15.2.2 των Εγγράφων (ΜΕΡΟΣ Α) του Διαγωνισμού ή με βάση το άρθρο 14 της Συμφωνίας, αναλόγως.

2. Το ΥΠΠΑΝ καλεί τους Αναδόχους, οι οποίοι εμπίπτουν στις δύο πιο πάνω κατηγορίες και των οποίων ο αριθμός ταυτότητας, δυνάμει της αρχής της αναλογικότητας (άρθρο 4 (1) (γ)) του περί

Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προστασία του Ατόμου) Νόμου του 2001 (Νόμος 138 (Ι)/2001), αναγράφεται στον Κατάλογο που έχει αναρτηθεί σήμερα Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019, στην ιστοσελίδα του, να προσέλθουν στο Συντονιστικό Κρατικό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.) της Επαρχίας, την οποία είχαν δηλώσει στην Εκδήλωση Ενδιαφέροντός τους, την Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019, για παραλαβή και υπογραφή της Συμφωνίας ή της Τροποποίησης υφιστάμενης Συμφωνίας, αναλόγως, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Α. Τόπος και Χρόνος

Επαρχία Λευκωσίας: Κ.Ι.Ε. Στροβόλου 12:00 - 17:00

(Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου)

Επαρχία Λεμεσού: Κ.Ι.Ε. Λεμεσού (Λανίτειο Λύκειο) 12:00 - 17:00

Επαρχία Λάρνακας: Κ.Ι.Ε. Λάρνακας (Παγκύπριο Λύκειο) 12:00 - 17:00

Επαρχία Πάφου: Κ.Ι.Ε. Πάφου (Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ) 12:00 - 17:00

Επαρχία Αμμοχώστου: Κ.Ι.Ε. Παραλιμνίου (Λύκειο Παραλιμνίου) 12:00 - 17:00

Β. Η υπογραφή θα διενεργηθεί, με βάση όσα αναφέρονται στις παραγράφους 16.1, 16.2 και 16.3 του άρθρου 16 των Εγγράφων του παρόντος Διαγωνισμού.

Οι Ανάδοχοι οι οποίοι θα υπογράψουν Νέα Συμφωνία, θα πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα: α) την ταυτότητα τους

β) το πρωτότυπο ή πιστοποιημένο αντίγραφο Πιστοποιητικού περί «Πρόληψης και Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και Παιδικής Πορνογραφίας». Το πιστοποιητικό αυτό θα πρέπει να έχει εκδοθεί το πολύ δύο (2) μήνες πριν την υπογραφή της Συμφωνίας.

γ) το IBAN τους, εκτυπωμένο από την τράπεζα στην οποία θα κατατίθεται η αμοιβή τους και δ) συμπληρωμένο το πρωτότυπο έντυπο « Εξουσιοδότηση για πληρωμές από το Σύστημα ΗΡΑ» Το έντυπο ΗΡΑ μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του λογιστηρίου του ΥΠΠΑΝ στη διεύθυνση:http://www.moec.gov.cv/logistirio/entvpa/kie/exousiodotisi pliromi ira.pdf

Προσοχή

ΗΡΑ και IBAN πρέπει να υποβληθούν και τα δύο μαζί και μόνο από όσους Αναδόχους δεν απασχολήθηκαν/απασχολούνταν στα ΚΙΕ, για οποιοδήποτε διάστημα, μετά την 1η Μαρτίου 2019.

Επισημαίνεται ότι, κατά την παραλαβή της Νέας Συμφωνίας, οι Εκπαιδευτές θα πρέπει να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση για το εργασιακό τους καθεστώς, σε σχέση με όσα αναφέρονται στα σημεία (δ), (ε) και (στ) της παραγράφου 16.3 του άρθρου 16 των Εγγράφων του παρόντος Διαγωνισμού. Το έντυπο θα τους χορηγηθεί στο ΚΙΕ, όπου θα προσέλθουν για υπογραφή της Συμφωνίας.

Όσοι Ανάδοχοι είχαν υπογράψει και παραλάβει Σύμβαση κατά την Α' Ανάθεση και περιλαμβάνονται και στη Β' Ανάθεση, θα προσκομίσουν μόνο την ταυτότητά τους, για υπογραφή/παραλαβή της Τροποποίησης της Σύμβασής τους.

Οι Ανάδοχοι θα αναλάβουν καθήκοντα την Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019, σύμφωνα με το πρόγραμμα του τμήματος ή των τμημάτων που τους έχουν ανατεθεί.

Διευκρίνιση

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Συμφωνίας, η εκχώρηση αφορά σε προσωρινή απαλλαγή του Αναδόχου από τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη Σύμβαση. Επισημαίνεται, επίσης, το δικαίωμα αναφοράς, που παρέχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο, που διαμένει στη Δημοκρατία, σύμφωνα με το Μέρος VI του Νόμου περί των Γενικών Αρχών του Διοικητικού Δικαίου του 1999 N(158(I)/1999.
Η Υπηρεσία των Κ.Ι.Ε. θα εξετάσει, ως επείγουσες, τις οποιεσδήποτε αναφορές/αιτήματα

Ανάθεση Τμημάτων στους εκπαιδευτές




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1735