Ενισχυτική/ υποστηρικτική διδασκαλία στο πλαίσιο λειτουργίας των ΚΙΕ


Βάσει των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών δοκιμίων

Διευθυντές/ντριες
Δημόσιων Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών

Θέμα: Ενισχυτική/ υποστηρικτική διδασκαλία στο πλαίσιο λειτουργίας των ΚΙΕ βάσει των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών δοκιμίων

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, παρακαλείστε όπως ενημερώσετε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α' Γυμνασίου ή/και Α' Λυκείου του σχολείου σας, για τους/τις οποίους/ες έχει εξασφαλιστεί γραπτή συγκατάθεση του γονέα/κηδεμόνα, για την έναρξη διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακολούθησης της ενισχυτικής/ υποστηρικτικής διδασκαλίας στο ΚΙΕ της επιλογής τους.

Σημειώνεται ότι θα πρέπει να επιστραφεί στους γονείς/κηδεμόνες το αντίγραφο της γραπτής συγκατάθεσης τους, σφραγισμένο από το σχολείο, ώστε αυτό να προσκομιστεί και να παραδοθεί στο ΚΙΕ κατά τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 Επισυνάπτονται τα έντυπα (ενημέρωση γονέων/κηδεμόνων, κατάλογος σχολείων ΚΙΕ), τα οποίο θα πρέπει να δοθούν το συντομότερο δυνατόν στους ενδιαφερόμενους γονείς/ κηδεμόνες (μαζί με το αντίγραφο της γραπτής συγκατάθεσης του γονέα/κηδεμόνα σφραγισμένο από το σχολείο).

Παράρτημα 1
Παράρτημα 2

Εκπαίδευσης                                    Εκπαίδευσης και Κατάρτισης                                                          α.α. Γ. Γιάγκου
Δρ Κυπριανός Δ. Λούης                 Δρ Ηλίας Μαρκάτζιης
Διευθυντής Μέσης Γενικής                Διευθυντής Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










945