Αγορά υπηρεσιών για διδασκαλία στα ΚΙΕ. Β΄ Ανάθεση Τμημάτων και υπογραφή συμβολαίων


 Β΄ Ανάθεση Τμημάτων για τη σχολική χρονιά 2022-2023 και Υπογραφή Συμβολαίων

Σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης ημερομηνίας 05/08/2022 (http://enimerosi.moec.gov.cy/ypp14267), η Υπηρεσία των Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης (ΚΙΕ) του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποδοχής/απόρριψης τμημάτων από εκπαιδευτές/εκπαιδεύτριες και έχει προγραμματιστεί η Β΄ Ανάθεση Τμημάτων.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, οι εκπαιδευτές/τριες οι οποίοι/ες θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στο προσωπικό τους ηλεκτρ. ταχυδρομείο (email), καθώς και με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο (sms), θα πρέπει να προβούν στις ενέργειες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ανάθεσης των αδιάθετων τμημάτων.

Επιπρόσθετα, η παραλαβή και η υπογραφή της σχετικής Συμφωνίας έχει προγραμματιστεί, με βάση όσα αναφέρονται στις παραγράφους 16.1-16.5 του άρθρου 16 των Εγγράφων του παρόντος Διαγωνισμού, στις 31/08/22 και 01/09/2022.

Καλούνται όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες να ελέγχουν τις σχετικές ανακοινώσεις στον ιστότοπο της Υπηρεσίας ΚΙΕ  (http://enimerosi.moec.gov.cy/e/akie), για οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση, καθώς επίσης και όσοι/ες εκπαιδευτές/τριες περιλαμβάνονται στα μητρώο αναθέσεων να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα έγγραφα για την υπογραφή των συμβολαίων σύμφωνα με τα έγγραφα του Διαγωνισμού ΜΕ 09-21, Μέρος Α΄ Παρ. 16.3 (δ & ε):

α. Δελτίο Ταυτότητας

β. Πιστοποιητικό μη συμπερίληψης στο αρχείο καταδικασθέντων για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης, σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας, το οποίο να έχει εκδοθεί εντός 20 ημερών πριν από την υπογραφή της Σύμβασης.

γ. Πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου, το οποίο να έχει εκδοθεί εντός 20 ημερών πριν από την υπογραφή της Σύμβασης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1137