Ημέρα Ενημέρωσης και Καθοδήγησης πρωτοετών φοιτητών του KES College 2019-2020


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 η Ημέρα Ενημέρωσης και Καθοδήγησης (Orientation Day) των Πρωτοετών Φοιτητών του KES College για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020.

Το προαύλιο του Κολλεγίου κατακλύστηκε από τους Πρωτοετείς Φοιτητές, οι οποίοι γνωρίστηκαν με τους συμφοιτητές τους, τους Συντονιστές των Προγραμμάτων Σπουδών καθώς επίσης και με όλο το προσωπικό του Κολλεγίου.

Ο Γενικός Διευθυντής του Κολλεγίου, κ. Πέτρος Στυλιανού, καλωσόρισε τους Πρωτοετείς Φοιτητές και τους ευχήθηκε μία δημιουργική και παραγωγική χρονιά. Οι Συντονιστές των Προγραμμάτων Σπουδών ενημέρωσαν αναλυτικά τους Φοιτητές για τους Κανονισμούς του Κολλεγίου και τα θέματα που αφορούν το κάθε Πρόγραμμα Σπουδών χωριστά, τους παρέδωσαν όλο το ενημερωτικό υλικό που αφορά το Κολλέγιο και το Πρόγραμμα Σπουδών που έχουν επιλέξει και ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Κολλεγίου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ειδική εκπαίδευση αναφορικά με την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης του Κολλεγίου, έγινε ενημέρωση για τους κανονισμούς λειτουργίας της Βιβλιοθήκης ως επίσης και της ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης. Τέλος, η αρμόδια λειτουργός του Γραφείου Erasmus του Κολλεγίου ενημέρωσε τους Φοιτητές για τις δυνατότητες που τους παρέχει το Πρόγραμμα Erasmus+ και τους παρότρυνε να άπτονται της ευκαιρίας και να το αξιοποιούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 αρχίζει το Πρώτο Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 και όλοι οι Πρωτοετείς Φοιτητές του KES College είναι πανέτοιμοι να προσέλθουν για το νέο φοιτητικό ξεκίνημά τους.

Οι εγγραφές ωστόσο θα συνεχίζονται μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2019.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 22875737.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter

590