Συνάντηση ΔΗΠΑ με Προδρόμου


Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Παράταξης με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. Μάριο Καρογιάν είχε συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου, όπου συζητήθηκαν εκτενώς τα διάφορα θέματα που εμπίπτουν  στις αρμοδιότητες του Υπουργείου του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΠΑ:  

«Ο Υπουργός εξέθεσε και ανέλυσε τους προβληματισμούς, τις θέσεις και τις απόψεις του για την όσο το δυνατόν καλύτερη και πληρέστερη λύση των προβλημάτων, ώστε να προχωρήσει με γρηγορότερους ρυθμούς η εξαγγελθείσα  Εκπαιδευτική Μεταρρύθμιση από την Κυβέρνηση, πάντοτε σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η Δημοκρατική Παράταξη, αφού κατέθεσε τις δικές της θέσεις και απόψεις, στην γενικότερη εκπαιδευτική πολιτική αλλά και επί συγκεκριμένων πτυχών, υποσχέθηκε στον Υπουργό ότι θα είναι πάντοτε αρωγός και συνεργάτης στον διάλογο για μια πετυχημένη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, για το συλλογικό καλό, διότι πιστεύει πως η Παιδεία είναι βασικότατος πυλώνας της οικοδόμησης ενός δίκαιου, ισχυρού, κοινωνικού κράτους.

Η Δημοκρατική Παράταξη έχει όραμα για την Παιδεία, με συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς, το οποίο μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην διαμόρφωση μιας επιτυχημένης Εκπαιδευτικής πολιτικής, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και προσδοκίες της κοινωνίας μας του 21ου αιώνα».

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


538