Για τη νέα σχολική χρονιά ενημέρωσε την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ η Αθ. Μιχαηλίδου


«Μέσα από τη συνεργασία και τον διάλογο, μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια αποτελεσματική και ολιστική εκπαίδευση για τα παιδιά μας».

Η Υπουργός Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου ενημέρωσε την Τετάρτη την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου για τον προγραμματισμό αναφορικά με τη νέα σχολική χρονιά, καθώς και για τις προκλήσεις και προοπτικές της εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, η κ. Δημητρίου συνοδευόμενη από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ Νίκο Τορναρίτη, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Κάρουλλα, και τους Βουλευτές Πρόδρομο Αλαμπρίτη και Μάριο Μαυρίδη, υποδέχτηκε την Υπουργό στα γραφεία του ΔΗΣΥ.  

Αναφέρεται ότι στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η νέα σχολική που ξεκινά σε λίγες μέρες με την Υπουργό να ενημερώνει την κ. Δημητρίου για τον προγραμματισμό που έχει τεθεί επί τάπητος, τις προκλήσεις αλλά και τις προοπτικές, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση η κ. Δημητρίου, είπε ότι «ως Δημοκρατικός Συναγερμός είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε ενεργά εκεί και όπου χρειάζεται, μέσα και από τον νομοθετικό μας ρόλο, προκειμένου να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα αλλά και να εξασφαλίσουμε ένα παραγωγικό, ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον για τους μαθητές, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό στις σχολικές μας μονάδες».

Είμαι βέβαιη, σημείωσε η κ. Δημητρίου, «ότι μέσα από τη συνεργασία και τον διάλογο, μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια αποτελεσματική και ολιστική εκπαίδευση για τα παιδιά μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

«Για τα παιδιά μας που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την ανάπτυξη μιας κοινωνίας και η παιδεία γενικότερα, η καλύτερη επένδυση για το μέλλον μας», κατέληξε.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


1543