Συνάντηση της προέδρου του ΔΗΣΥ με τις κινήσεις της «Αλλαγής» ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ


 Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, επικεφαλής Βουλευτών του κόμματος της, στο πλαίσιο των συναντήσεων με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, είχε την Παρασκευή, ανοιχτή συζήτηση με μέλη της Κίνησης Αλλαγή, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ.  

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ΔΗΣΥ η κ. Δημητρίου είπε ότι "στόχος της εφ’ όλης της ύλης συζήτησης είναι να μοιραστούμε ιδέες, να ανταλλάξουμε απόψεις, να εξετάσουμε πολιτικές και να επιλύσουμε προβλήματα".  

Περαιτέρω σημείωσε εκ νέου τη βαρύνουσα σημασία που αποδίδει ο ΔΗΣΥ στην παιδεία, τονίζοντας ότι βασική του επιδίωξη είναι να διατηρεί κανάλια διαρκούς επικοινωνίας με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις και τους αρμόδιους φορείς για τη συνδιαμόρφωση στρατηγικών και ωφέλιμων πολιτικών αξιοποιώντας στο έπακρο τον νομοθετικό του ρόλο.

Μαζί με την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Δίπλαρος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Τορναρίτης και ο Αντιπρόεδρος και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας  κ. Γιώργος Κάρουλλας. 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


993