Ειρήνη και ο Μάριος Σκίτσα: Δίδυμοι με πρωτιά και στις επιτυχίες


  Δίδυμη πρωτιά για την οικογένεια του Ανδρέα και της Δήμητρας Σκίτσα. Η Ειρήνη και ο Μάριος από το Λύκειο Παραλιμνίου νιώθουν πολύ χαρούμενοι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στο Πανεπιστήμιο και ιδιαίτερα στην πρώτη τους επιλογή. Όπως ανέφερε η Ειρήνη στο Paideia-News, η Νομική ήταν η πρώτη της επιλογή. «Πάντα είχα στο μυαλό μου να ακολουθήσω τη Νομική». Ωστόσο, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα μείνει Κύπρο ή αν θα πάει Ελλάδα ή Αγγλία. Όπως ανέφερε «στην  Ελλάδα είναι διαφορετικό το Δίκαιο ενώ στην Αγγλία μου είπαν τα καλύτερα και οι εμπειρίες εκεί είναι διαφορετικές». Την τελική της απόφαση θα την πάρει μόλις έχει μπροστά της και τα αποτελέσματα της Ελλάδας. Όσον αφορά το διάβασμα, οι ώρες όπως είπε,  ήταν αρκετές, υπήρχε ωστόσο, μια ισορροπία.

Παρόλο που η μητέρα των παιδιών είναι Δασκάλα και ο πατέρας τους Λογιστής, οι δύο μαθητές προτίμησαν άλλους κλάδους για να ακολουθήσουν. Ο Μάριος, εξασφάλισε θέση στην Ιατρική Σχολή που ήταν και η πρώτη του επιλογή. Όμως όπως όλα δείχνουν, θα ετοιμάσει και αυτός βαλίτσες για Ελλάδα. «Η Ελλάδα έχει ωραία φοιτητική ζωή, νέες εμπειρίες, μακριά από τους γονείς» ανέφερε.

Με μεθοδευμένο διάβασμα και φροντιστήριο, όπως είπε στο Paideia-News κατάφερε να εξασφαλίσει την θέση που επιθυμούσε ενώ διευκρίνισε ότι τόσο η αδελφή του όσο και ο ίδιος είχαν καλούς εκπαιδευτικούς που τους βοήθησαν πολύ σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της καραντίνας  όπου υπήρχε  αβεβαιότητα, άγχος και πανικός.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter

718