Ελένη Ευθυμιάδη: Πρωτιά στη Νομική Π.Κ., σε αναμονή για την Ελλάδα


Την πρώτη της επιλογή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου,  εξασφάλισε  η  Ελένη Ευθυμιάδη του Ανδρέα και της Γρηγορίας. «Η Νομική, ήταν ένας στόχος μου που έγινε πραγματικότητα» είπε στο Paideia-News η Ελένη. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό με γενικό βαθμό 19.7.

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τους στόχους μου. Η Νομική είναι αυτό που ήθελα να ακολουθήσω» μας ανέφερε. Ωστόσο, η Ελλάδα μάλλον θα κερδίσει την Ελένη αφού θα αναμένει να δει τα αποτελέσματα της Ελλάδας και θα αποφασίσει όπως είπε, πιο είναι το καλύτερο για αυτή. Η επιτυχία της Ελένης όπως δήλωσε ήρθε με πολύ διάβασμα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά η οποία στηρίχθηκε στις δικές της δυνάμεις όσον αφορά το διάβασμα,  στα φροντιστήρια, χωρίς να ισοπεδώνει βέβαια και τα online μαθήματα του σχολείου τα οποία ήταν σημαντικά για να κρατήσει  μια επαφή με τα μαθήματα.




Comments (1)

  1. Γιώργος Φάνος:
    Jul 21, 2020 at 11:48 AM

    Ελένη μου συγχαρητήρια για την πρωτιά σου. Κάποιος όμως πρέπει να σου εξηγήσει ότι δεν πρώτευσες στην Νομική, αλλά στο πλαίσιο 2 (Γαλλικά).


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1229