Λουίζα Καμπανέλλα: Πρώτευσε στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κύπρου, όμως προτιμά Ελλάδα


Ανάμεσα στους πρωτεύσαντες  των Παγκύπριων εξετάσεων 2020 περιλαμβάνεται και η Λουίζα Καμπανέλλα που κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να κερδίσει θέση στην Ιατρική Σχολή - πλαίσιο 16 του Πανεπιστημίου Κύπρου. Όπως μας είπε όμως, προτιμά την Ελλάδα.

Η μεγάλη επιτυχία της Λουίζας αποτελεί ταυτόχρονα και μια μεγάλη  επιτυχία για το σχολείο της το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου Πάφου  που  σταθερά τα τελευταία χρόνια μαθητές του  περιλαμβάνονται ανάμεσα  στους πρωτεύσαντες.

Η Λουίζα Καμπανέλα μιλώντας στο Paideia-News ανάφερε πως όνειρο της από μικρή ήταν να γίνει γιατρός  γι’ αυτό και είχε θέσει  από πολύ νωρίς στόχο και πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα με συστηματικό διάβασμα ενώ τον τελευταίο χρόνο επικεντρωθεί περισσότερο στη μελέτη. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου με βαθμό απολυτηρίου 19.7

Η επιτυχία της  έδωσε μεγάλη χαρά  στους γονείς της, τον πατέρα της  Ανδρέα Καμπανέλα που εργάζεται σε εργοληπτική εταιρεία και την μητέρα της Ντία Γερμανού που είναι δασκάλα, καθώς και τη μικρή αδελφή της. Μεγάλη όμως χαρά και  έδωσε και στο σχολείο της όπου εκεί έσπευσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Να ευχαριστήσει τους καθηγητές της και να μοιραστεί μαζί τους την μεγάλη επιτυχία της.

Την περίοδο της Πανδημίας η Λουίζα  αξιοποίησε σωστά τον χρόνο της με on line μαθήματα,  τηλεδιασκέψεις με καθηγητές του σχολείου της, αλλά και από μόνη της διάβαζε συστηματικά και με πρόγραμμα. «Ήμουν πολύ  συγκεντρωμένη στον στόχο που είχα θέσει και αξιοποίησα σωστά τον χρόνο  μου. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας»  είπε η Λουίζα στο Paideia-News.

ΜΗΛΙΤΣΑ ΠΟΛΕΜΙΤΟΥ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










6730