Νικόλας Κωνσταντινίδης: Πρωτιά στην Ιατρική, μάλλον θα βάλει πλώρη για Ελλάδα


Ο Νικόλας Κωνσταντινίδης του Ανδρέα και της Ειρήνη   από το Λύκειο Αγίου Ιωάννη πρώτευσε στην Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου διανύοντας μια δύσκολη χρονιά όπως μας είπε αφού από τον Μάρτη λόγω της πανδημίας του Κορωνιού έπρεπε να διαβάζει από το σπίτι. Παρόλα αυτά κατάφερε να επιτύχει τον στόχο του και αυτή την στιγμή είναι πολύ χαρούμενος που οι κόποι του ανταμείφθηκαν. Αποφοίτησε από το σχολείο με γενικό βαθμό 19.78 χάνοντας τους βαθμούς στα Νέα Ελληνικά και στην Φυσική. Ο Νικόλας δεν θέλησε να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του αφού η  μητέρα είναι εκπαιδευτικός και ο πατέρας τραπεζικός.

«Η Ιατρική ήταν ο στόχος μου και τον πέτυχα με αρκετό διάβασμα και φροντιστήριο, αλλά και στήριξη από το σχολείο αφού δεν ένιωσα ότι το σχολείο με είχε  έχει εγκαταλείψει κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αντιθέτως μας ενθάρρυναν και μας στήριζαν ψυχολογικά» μας είπε.

Η Ελλάδα, ωστόσο, φαίνεται ότι θα κερδίσει και τον Νικόλα αφού θα αναμένει να δει τα αποτελέσματα και μάλλον θα βάλει πλώρη για Ελλάδα όταν έρθει η ώρα.




Comments (1)

  1. Γιώργος Φάνος:
    Jul 21, 2020 at 11:41 AM

    Νικόλα μου συγχαρητήρια για την πρωτιά σου. Κάποιος όμως πρέπει να σου εξηγήσει ότι πρώτευσες ΟΧΙ στην ιατρική, όπως αναφέρεις, αλλά στο πλαίσιο 10 (παιδαγωγικά).


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










6425