Χαράλαμπος Γεωργίου: Στα χνάρια του πατέρα του, με πρωτιά στην Πληροφορική


Ανάμεσα στους πρωτεύσαντες των Παγκύπριων Εξετάσεων και ο Χαράλαμπος Γεωργίου. Με το εικοσάρι  πέτυχε πρωτιά στην Πληροφορική.  Απόφοιτος του Λυκείου Πολεμιδιών, ο Χαράλαμπος  πληροφορήθηκε τα ευχάριστα νέα  στο ΚΕΝ  όπου υπηρετεί τη θητεία του ως νεοσύλλεκτος στρατιώτης.

Ακολούθησε τον κλάδο της Πληροφορικής  όπως και ο πατέρας του Γιάννος Γεωργίου, ενώ η μητέρα του Εύα είναι δασκάλα. Πάντοτε του άρεσε το διάβασμα είπε στο Paideia-News ο Χαράλαμπος, ο οποίος είχε μια ιδιαίτερη αγάπη για τα Μαθηματικά, την Πληροφορική και  τη Φυσική.  Διάβαζε συστηματικά και με πρόγραμμα. Δεν ήταν εύκολο είχε όμως όνειρο να πετύχει το στόχο του. «Ήξερα ότι έγραψα στις εξετάσεις  πολύ καλά και περίμενα ότι θα εξασφάλιζα θέση στον κλάδο που επιθυμούσα. Η πρωτιά όμως ήταν έκπληξη αλλά και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας μου όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Χαράλαμπος Γεωργίου αποφοίτησε από το Λύκειο Πολεμιδιών με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19,87.  Κατάφερε  να πετύχει την πρώτη θέση  στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο ίδιος όμως  επιθυμεί να  σπουδάσει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων μηχανικών  του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










6743