Ηρώ Ιωάννου: Με πρωτιά στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Κϋπρου


Ήταν μια πολύ δύσκολή χρόνια. Αρκετά δοκιμαστική όπως μας είπε η Ηρώ Ιωάννου, απόφοιτος του Λυκείου Λατσιών. Ήθελε πολλά κότσια όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και πολύ διάβασμα, αφού η πανδημία «κόλλησε» για τα καλά στο σχολείο τους, με αποτέλεσμα να έχουν πολλά κρούσματα και έτσι τα online μαθήματα να ήταν πολλά κάνοντας ακόμη πιο δύσκολή τη χρονιά από ότι περιμένανε.

Τα online μαθήματα όπως μας ανέφερε, δεν βοηθούσαν όπως νόμιζαν. Αλλιώς είναι η σχέση καθηγητή – μαθητή μέσω ενός υπολογιστή τόνισε. Παρόλα αυτά, με αρκετό διάβασμα και βοήθεια από τα φροντιστήρια, όπως όλοι οι μαθητές, εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας την οποία θα κρατήσει, αλλά και ένα απολυτήριο βαθμό 19.555. Η Ηρώ, μας διευκρίνισε ότι η Ιστορία, ήταν το μάθημα που την δυσκόλεψε, τονίζοντας ότι ήταν ένα αρκετά δύσκολο γραπτό.

Στο ταξίδι αυτό, στήριγμα της, ήταν οι γονείς της, Χριστάκης και Παναγιώτα, τους οποίους ευγνωμονεί και όπως είπε. Αν δεν τους είχε υποστηρικτές της δεν θα τα κατάφερνε, σημείωσε.

Όνειρό ζωής ωστόσο, είναι η υποκριτική, έτσι οι  κλασικές σπουδές θα την βοηθήσουν για να ακολουθήσει στο μέλλον  αυτόν τον δρόμο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1024