Παναγιώτης Δημητρίου: Πρωτιά στην Πληροφορική του Πανεπιστημίου Κύπρου


Ο Παναγιώτης Δημητρίου του Βασίλη και της Ανδρούλλας έχει εξασφαλίσει βαθμό πρόσβασης «20». Πήρε την πρωτιά στον κλάδο της Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου –πλαίσιο 24 και περιλαμβάνεται ανάμεσα στους δέκα  πρωτεύσαντες των Παγκύπριων Εξετάσεων  2021.

Ο Παναγιώτης αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας με γενικό βαθμό με 19,89. Άριστος μαθητής διάβαζε μεθοδικά, συστηματικά και πάντοτε με πρόγραμμα. Μιλώντας στο Paideia-News o Παναγιώτης εξέφρασε τη χαρά του για την  επιτυχία αυτή την οποία όπως τόνισε καθόλου δεν περίμενε. «Στόχος μου δεν ήταν η πρωτιά. Στόχος μου  εξ αρχής ηταν να εξασφαλίσω θέση  στον κλάδο της Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Εδώ είχα επικεντρώσει την προσοχή μου. Διάβαζα μεθοδικά με πρόγραμμα και με προσοχή. Ποτέ όμως δεν έκανα εξαντλητικό ούτε και πολύωρο διάβασμα μέχρι αργά τη νύχτα. Η πρωτιά ήρθε  στην πορεία. Ομολογουμένως δεν την περίμενα. Όμως δεν κρύβω την χαρά μου»

Ο Παναγιώτης αισθάνεται περήφανος για την θέση που εξασφάλισε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το ενδεχόμενο να σπουδάσει Πληροφορική  στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα αν και απομακρυσμένο δεν το αποκλείει.

Η οικογένεια του  Παναγιώτη μοιράζεται σήμερα τη χαρά του . Ο πατέρας του Βασίλης είναι αντιπλοίαρχος στο ναυτικό και η μητέρα του Ανδρούλα  είναι λειτουργός στο Γενικό Λογιστήριο της Νομικής Υπηρεσίας. Η οικογένεια έχει ακόμα ένα μικρότερο παιδί.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2191