Η Γιούλια, στο Παν. Κύπρου στα αχνάρια της μητέρας της, για καθηγήτρια Αγγλικών


Η Γιούλια Γιαννούκκου  του Ανδρέα και της Όλγας εξασφάλισε βαθμό πρόσβασης «20»  και το όνομα της πρώτο στο κατάλογο με τους στους πρωτεύσαντες που επίσης εξασφάλισαν το «20». Εξασφάλισε θέση στη Σχολή/ Τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου, θέση την οποία βεβαίως, όπως η ίδια δήλωσε στο Paideia Νews, θα κρατήσει.

Πολύ συγκινημένη  για την επιτυχία της η Γιούλια δήλωσε πως  αισθάνεται πολύ ικανοποιημένη για την επιτυχία της γιατί οι  προσπάθειες της έχουν ανταμειφθεί. « Ήμουν πάντοτε καλή μαθήτρια, διάβαζα με πρόγραμμα χωρίς να αφήνω πίσω μου κενά. Αποφοίτησα από το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου Πάφου με γενικό βαθμό 19.89. Είχα επίσης την τύχη να έχω φέτος πολύ καλούς καθηγητές τόσο στο Λύκειο όσο και στο φροντιστήριο.

Η Γιούλια είναι το μοναχοπαίδι του Ανδρέα και της Όλγας Γιαννούκκου. Η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα της μητέρας της και να γίνει καθηγήτρια Αγγλικών!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











6363