8ος Διαγωνισμός γνώσεων CSMM Genius Genetics Quiz 2020


Διευθυντές/τριες Λυκείων και Εξαταξίων Γυμνασίων

Δημόσιας και Ιδιωτικής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

Θέμα: 8ος Διαγωνισμός γνώσεων CSMM Genius Genetics Quiz 2020

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, πληροφορείστε ότι η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου προκηρύσσουν τον πιο πάνω διαγωνισμό γνώσεων. Η επιτυχία σ’ αυτόν προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε μαθητές Λυκείου που ενδιαφέρονται για θέματα Βιολογίας, να παρακολουθήσουν από πρώτο χέρι και να συμμετέχουν στις διαδικασίες διάγνωσης και μελέτης κληρονομικών ασθενειών. Αυτό το έπαθλο θα δώσει την ευκαιρία στους μαθητές να διεισδύσουν στις πρωτοποριακές διαγνωστικές και ερευνητικές πτυχές του Ινστιτούτου, ένα αποκλειστικό προνόμιο των μεταπτυχιακών φοιτητών, επιπέδου MSc και PhD, της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου.

Δικαίωμα συμμετοχής, στον 8ο Διαγωνισμό γνώσεων CSMM Genius Genetics Quiz 2020

έχουν μαθητές Λυκείου, δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων. Το κάθε Σχολείο μπορεί να συμμετάσχει με μία, δύο ή τρεις ομάδες των 2-3 μαθητών, με ενδιαφέρον στη Βιολογία. Κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από τελειόφοιτους ή/και από νεότερους μαθητές λυκείου, οι οποίοι θα διαγωνισθούν με το όνομα του σχολείου τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τη διαδικασία συμμετοχής θα βρείτε στο έντυπο προκήρυξης του διαγωνισμού, που επισυνάπτεται, καθώς και στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου www.cing.ac.cy/csmm/ . Η Αίτηση Συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθεί από το Σχολείο, για κάθε ομάδα, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση csmm@cing.ac.cy .

Ο 8ος Διαγωνισμός γνώσεων CSMM Genius Genetics Quiz 2020, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 09 Απριλίου 2020 (15:00-17:00) στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης

Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










965