Welcome on Board – Sing a Song! Χορωδιακή Συναυλία με τα Μουσικά Λύκεια


Η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης (Γραφείο Επιθεώρησης Μουσικής) και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνουν μεγάλη συναυλία με τις χορωδίες των Μουσικών Λυκείων, με τίτλο: WelcomeonBoardSingaSong!

Στη συναυλία, με πλοηγούς τις χορωδίες των Μουσικών Λυκείων, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια σε χώρες από όλη τη γη. Κάθε χώρα και ένα τραγούδι. Κάθε τραγούδι και ένα μήνυμα. Κοπιάστε και επιβιβαστείτε με τα Μουσικά Λύκεια για ένα χορωδιακό ταξίδι με πολύ τραγούδι και χορό, για να γίνει η γης μας μια αγκαλιά αγάπης!

Τις χορωδίες πλαισιώνει 27μελής ορχήστρα, σε ενορχηστρώσεις και εναρμονίσεις Χρίστου Σταυρινίδη. Διευθύνουν οι μαέστροι Μίλτος Γεωργίου, Φράνσις Γκάυ, Ιάκος Δημητρίου, Σόλων Κλαδάς, Ελένη Κυπριανού και Λοΐζος Σ. Λοΐζου, καθώς και η Αγγελίνα Νικολαΐδου, που έχει και την καλλιτεχνική ευθύνη της δράσης. Προσκεκλημένος μαέστρος ο διεθνώς καταξιωμένος μαέστρος νεανικών χορωδιών Bazilio Astulez.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, στις 19:30. Είσοδος ελεύθερη, μόνο με κράτηση (Soldout Tickets, www.soldoutticketbox.com). 

Η δράση τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Welcome on Board – Sing a Song!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










685