Γονείς Μέσης: Ικανοποίηση για τη διοργάνωση Τελετών Αποφοίτησης


Με ανακοίνωσή τους η Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης αναφέρει:  

Ως Οργανωμένοι Γονείς χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, ημερομηνίας 10 Ιουνίου, που αναφέρεται στη διοργάνωση των τελετών αποφοίτησης των σχολείων, τηρουμένων των μέτρων προστασίας όπως αυτά καθορίζονται από το Υπουργείο Υγείας.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις δυσκολίες που υπάρχουν ιδιαιτέρα στα μεγάλα σχολεία και αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς των Διευθύνσεων και εκπαιδευτικών όσον αφορά στην προετοιμασία αλλά και στον χρόνο της διεξαγωγής των τελετών αποφοίτησης.

Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι με καλή θέληση, συνεργασία και τη δεδομένη στήριξη του οικείου Συνδέσμου Γονέων, καθώς και την υποστήριξη της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας, θέτοντας ως προτεραιότητα μας τα συναισθήματα των τελειόφοιτων μαθητών, τα οποιαδήποτε λειτουργικά προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν.  

Οι φετινοί τελειόφοιτοι μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών έχουν στερηθεί πολλές από τις εμπειρίες της μαθητικής ζωής, αναμνήσεις που θα τους συντρόφευαν στην υπόλοιπη ζωή τους. Πέρα από τα όσα τους στέρησε η πανδημία, θυμίζουμε την ακύρωση των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου λόγω των καιρικών συνθηκών όπως και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων.

Εφόσον τα μέτρα υγιεινής προστασίας το επιτρέπουν, ευελπιστούμε ότι θα τους δοθεί η μοναδική ευκαιρία που έχουν για να κουβαλούν εφ’ όρου ζωής, την ξεχωριστή ανάμνηση από τα μαθητικά τους χρόνια, την τελετή αποφοίτησης από το σχολείο τους».  




Comments (1)

  1. Λοΐζος Σέπος:
    Jun 12, 2020 at 11:53 PM

    Ξέρουν να μετρούν; Ξέρουν πρόσθεση; πως το εσκέφτηκαν;
    πχ. 150 μαθητές, με 2 γονείς 4 παππουδες&γιαγιάδες και τουλάχιστον 2 αδέλφια.
    Θα περνούν από τον διευθυντή να πάρουν το απολυτήριο και θα κάνουν αγκώνα!
    το διαταγμα λέει για 100 άτομα!



This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1919