Αποτελέσματα 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας με θέμα «Η Χημεία για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον»


Διευθυντές / Διευθύντριες Δημόσιων
και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας με θέμα «Η Χημεία για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον»

Η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης (Επιθεώρηση Χημείας) ανακοινώνει τα αποτελέσματα του 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας με θέμα «Η Χημεία για τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον» για τη σχολική χρονιά 2019-2020, τα οποία και επισυνάπτονται. Η αξιολόγηση των εργασιών έγινε στη βάση των όρων και κριτηρίων, οι οποίοι είχαν περιληφθεί στην εγκύκλιο ypp9694, της προκήρυξης του Διαγωνισμού, ημερομηνίας 24 Σεπτεμβρίου 2019. Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές/τριες που φοιτούν σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να φέρει σε επαφή και να εξοικειώσει τους/τις μαθητές/τριες με τις επιστημονικές/ερευνητικές διαδικασίες, να προωθήσει την εδραίωση της περιβαλλοντικής συνείδησης και ταυτόχρονα να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο της Χημείας στην ανθρώπινη καθημερινότητα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους/όλες τους/τις μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό και ένα μεγάλο εύγε σε όσους/όσες έχουν διακριθεί. Σημαντική είναι και η συμβολή των Καθηγητών/τριών Χημείας που παροτρύνουν, εμπνέουν και καθοδηγούν τους μαθητές και τις μαθήτριές τους. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα μέλη των κριτικών επιτροπών, καθώς και στις Διευθύνσεις των Σχολείων και άλλους φορείς, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Διαγωνισμού.

Παρακαλείστε όπως τα θέσετε υπόψη των καθηγητών/τριών Χημείας, οι οποίοι θα πρέπει στη συνέχεια να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους μαθητές.

Λόγω των μέτρων που προνοούνται για αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, η ημερομηνία της τελετής βράβευσης θα ανακοινωθεί αργότερα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης
Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1308