Επιμόρφωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών στο Λογισμικό Σύστημα Λογιστικής «Powersoft 365»


Διευθυντές/Διευθύντριες
Δημόσιων Λυκείων, Ιδιωτικών Λυκείων Ιδίου Τύπου και
Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Θέμα: Επιμόρφωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών στο Λογισμικό Σύστημα Λογιστικής «Powersoft 365»

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια ταυτάριθμης Εγκυκλίου ημερ. 29 Οκτωβρίου 2020 πληροφορείστε ότι, έχει προγραμματιστεί η δεύτερη επιμορφωτική συνάντηση για τους Οικονομολόγους Εκπαιδευτικούς την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021. Υπενθυμίζεται ότι, θα πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη εκπαίδευση όλοι οι εκπαιδευτικοί που πρόκειται να διδάξουν για πρώτη φορά το μάθημα του Λογισμικού Λογιστικής κατά το Β' τετράμηνο, της σχολικής χρονιάς 2020 - 2021.

Πρόσθετα υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με Εγκύκλιο ημερομηνίας 20/10/2020 το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στο πλαίσιο λήψης πρόσθετων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, έχει αναστείλει μέχρι νεοτέρας οποιεσδήποτε επισκέψεις ή άλλες εκδηλώσεις εντός και εκτός των σχολείων. Συνεπώς, το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω του Microsoft Teams, ως εξής:

2ο επιμορφωτικό σεμινάριο

Τρίτη

2/2/2021

11:00 μέχρι 13:30

Microsoft Teams

Code: wsfeqmj

Με την ολοκλήρωση του κάθε επιμορφωτικού σεμιναρίου, παρακαλείστε όπως αποστείλετε ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του σχολείου σας, το παρουσιολόγιο (Παράρτημα Ι) στην ηλεκτρονική διεύθυνση eldimitriou@schools.ac.cy.

Τέλος, για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις σχετικά με τα επιμορφωτικά σεμινάρια μπορείτε να επικοινωνείτε με την κυρία Έλενα Δημητρίου στο email: eldimitriou@schools.ac.cyκαι στο τηλ. 22800637, κατά τις μέρες Δευτέρα, Πέμπτη & Παρασκευή.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης
Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










957