Διαδικτυακές Διαλέξεις για ενημέρωση μαθητών/τριων σε θέματα Οικονομικών Μαθημάτων


Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων και Λυκείων

Θέμα: Διαδικτυακές Διαλέξεις για Ενημέρωση Μαθητών/τριων σε Θέματα Οικονομικών Μαθημάτων

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και σε συνέχεια της εφαρμογής των Νέων Ωρολογίων Προγραμμάτων και της ανάγκης επιλογής Ομάδας Προσανατολισμού και Κατεύθυνσης στο Λύκειο, πληροφορείστε ότι, έχει καθοριστεί πρόγραμμα ενημέρωσης για μαθητές/τριες της Γ' Γυμνασίου.

Σύμφωνα με Εγκύκλιο ημερομηνίας 20/10/2020 το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στο πλαίσιο λήψης πρόσθετων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, έχει αναστείλει μέχρι νεοτέρας οποιεσδήποτε επισκέψεις ή άλλες εκδηλώσεις εντός και εκτός των σχολείων. Συνεπώς, οι διαλέξεις, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω του Microsoft Teams.

Το πρόγραμμα διαλέξεων που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, περιλαμβάνει παρουσιάσεις διάρκειας μίας διδακτικής περιόδου σε κάθε τμήμα της Γ' Γυμνασίου η οποία πρέπει να είναι κοινή για όλα τα τμήματα της συγκεκριμένης τάξης. Η διεκπεραίωση των διαλέξεων θα καθοριστεί από τους/τις Διευθυντές/τριες Γυμνασίων, σε συνεννόηση με τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς Οικονομολόγους και τους/τις Διευθυντές/τριες (επισυνάπτεται πρόγραμμα).

Παράρτημα 1

Παράρτημα 2

α.α. Μ. Μιλτιάδου Δρ Κυπριανός Δ. Λούης

Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

Κοιν.: Επαρχιακούς ΠΛΕ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1044