Εξετάσεις στο μάθημα «Πρώτες Βοήθειες» Β΄ Λυκείου σχολικής χρονιάς 2020 - 2021


Διευθυντές/ντριες
Λυκείων και Εξατάξιων Γ υμνασίων
και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

Θέμα: Εξετάσεις στο μάθημα «Πρώτες Βοήθειες» Β' Λυκείου σχολικής χρονιάς 2020 - 2021

Παρακαλείστε όπως ενημερώσετε τους/τις διδάσκοντες/ουσες εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής και τους/τις μαθητές/τριες της Β' τάξης Λυκείου του σχολείου σας ότι οι εξετάσεις του μαθήματος «Πρώτες Βοήθειες» θα διεξαχθούν την ίδια ημερομηνία τόσο για τους μαθητές που διδάχθηκαν το μάθημα στο Α' Τετράμηνο όσο και για αυτούς που θα το διδαχθούν στο Β' Τετράμηνο:

Την Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 κατά την 3η περίοδο θα διεξαχθεί γραπτή εξέταση, σε παγκύπρια βάση με ευθύνη της Διεύθυνσης κάθε σχολικής μονάδας. Το εξεταστικό δοκίμιο θα αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των σχολικών μονάδων το πρωί της ίδιας ημέρας για να πολλαπλασιαστεί. Από τις 12 Μαΐου 2021 μέχρι τις 28 Μαΐου 2021 θα διεξαχθεί η πρακτική εξέταση σε κάθε σχολική μονάδα από τους διδάσκοντες. Το έντυπο της πρακτικής εξέτασης θα αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των σχολικών μονάδων το αργότερο μέχρι τις 11 Μαΐου 2021

Σημειώνεται ότι με την εξαγωγή των αποτελεσμάτων, κάθε σχολική μονάδα καλείται να ενημερώσει την Επιθεώρηση Φυσικής Αγωγής για το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών/τριών της στις εξετάσεις, στο τηλεομοιότυπο 22809582.Το πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης θα πρέπει να συμπληρωθεί, με ευθύνη της Διεύθυνσης κάθε σχολικής μονάδας, για κάθε μαθητή/τρια ξεχωριστά και να επιδοθεί με το ενδεικτικό στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Σημειώνεται ότι, το πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης θα αποσταλεί, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των σχολικών μονάδων.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι, όσοι μαθητές/τριες της Γ' Λυκείου δεν παρακάθισαν στην εξέταση του μαθήματος των Πρώτων Βοηθειών κατά την περσινή σχολική χρονιά 2019-2020 το Β' Τετράμηνο, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του Covid - 19, δύνανται να το πράξουν στην εξεταστική σειρά της 11ης Μαίου του 2021 όπως αναφέρεται πιο πάνω. Συνιστάται όπως, οι εκπαιδευτικοί πραγματοποιήσουν επαναληπτικά μαθήματα για τους μαθητές που είχαν χάσει τις προηγούμενες εξεταστικές σειρές.

Παρακαλείστε όπως προβείτε στις δέουσες διευθετήσεις για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης

 Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










2539