Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας η εκδήλωση MusEdX


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας η εκδήλωση MusEdX, η οποία διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης (ΔΜΓΕ) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) και τον Τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΔΜΓΕ, σε συνεργασία με το Γραφείο Επιθεώρησης Μουσικής της ΔΜΓΕ.

Το MusEdX αγκαλιάστηκε από μεγάλο αριθμό νέων παιδιών αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι έχουν την ανάγκη να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, αυτά που τους συγκινούν και αυτά που τους συναρπάζουν.

Παρά τους περιορισμούς που επιβάλλονται στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας, η συγκεκριμένη εκδήλωση κατάφερε να επιτύχει τον στόχο της, να αναδείξει τη σύγχρονη νεολαία, να της προσφέρει κίνητρο και βήμα για να εκφραστεί.

Το περιορισμένο δυστυχώς λόγω των μέτρων ακροατήριο, είχε την ευκαιρία να δει πολλές πλευρές της σύγχρονης νεολαίας, να ακούσει διαφορετικές ιδέες και απόψεις, να θαυμάσει αλλά και να συγκινηθεί βαθιά. Για το ευρύ κοινό που δεν είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τις εντυπωσιακές παρουσιάσεις των παιδιών, προγραμματίζεται στις 15 Μαΐου 2021 διαδικτυακή μετάδοση της εκδήλωσης, λεπτομέρειες για την οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1150