Διαδικτυακή μετάδοση 12ου Παγκ. Μαθητικού Φεστιβάλ Σύνθεσης Τραγουδιού Μ. Τόκας – Κ. Μόντης


 Περισσότεροι από 100 μαθητές και μαθήτριες από διάφορα Γυμνάσια, Λύκεια και Τεχνικές Σχολές συμμετείχαν με συνθέσεις τους 

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 6:30 μ.μ., θα μεταδοθεί διαδικτυακά το 12ο Παγκύπριο Μαθητικό Φεστιβάλ Σύνθεσης Τραγουδιού «Μάριος Τόκας – Κώστας Μόντης»

Η μετάδοση θα γίνει μέσω του καναλιού Youtube του Κλάδου Μουσικής του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://youtu.be/uWZemZK_vew

Σημειώνεται ότι ο σύνδεσμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα στην οποία έχει προγραμματιστεί η μετάδοση.

Το 12ο Παγκύπριο Μαθητικό Φεστιβάλ Σύνθεσης Τραγουδιού «Μάριος Τόκας – Κώστας Μόντης» συνδιοργανώνουν το ΥΠΠΑΝ και το Κοινωφελές Επιστημονικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα «Φώτος Φωτιάδης».

Στόχος αυτής της δράσης είναι η ανάπτυξη και ανάδειξη της δημιουργικότητας των μαθητών και μαθητριών, καθώς και η ανάπτυξη θετικών στάσεων για συμμετοχή τους σε πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Παράλληλα, επιδιώκεται η ανάπτυξη του τραγουδιού στο πλαίσιο του ειδικού στρατηγικού σχεδιασμού για την προώθηση της φωνητικής μουσικής στη μουσική παιδεία του τόπου και στην κοινωνία γενικότερα.

Περισσότεροι από 100 μαθητές και μαθήτριες από διάφορα Γυμνάσια, Λύκεια και Τεχνικές Σχολές συμμετείχαν με συνθέσεις τους στην προκαταρκτική φάση επιλογής των τραγουδιών και τα 12 τραγούδια που επελέγησαν θα παρουσιαστούν στη εν λόγω διαδικτυακή εκδήλωση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










722