Επίσκεψη της πρέσβειρας της Γαλλίας στο Λύκειο Κύκκου Α΄


Η πρέσβειρα συνάντησε τελειόφοιτους μαθητές του σχολείου και τους ενημέρωσε για τις σπουδές στη Γαλλία.

Στις 9 Μαρτίου 2023 η πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο κ. Salina Grenet-Catalano επισκέφθηκε το Λύκειο Κύκκου Α΄ μετά από πρόσκληση του διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Ταλιαδώρου. Η πρέσβειρα συνάντησε τελειόφοιτους μαθητές του σχολείου και τους ενημέρωσε για τις σπουδές στη Γαλλία, ενώ συζήτησε μαζί τους για τα πλεονεκτήματα και τις προοπτικές που προσφέρει μια χώρα σύμβολο του πολιτισμού, των επιστημών, των γραμμάτων και της αριστείας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με σύντομη παρουσίαση από μαθητές, της πρόσφατης εκπαιδευτικής επίσκεψής στο Παρίσι των τελειόφοιτων μαθητών του σχολείου μας με κατεύθυνση τις Θετικές Επιστήμες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Eric Tasotti σύμβουλος συνεργασίας και πολιτιστικής δράσης της Γαλλικής πρεσβείας και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Κύπρο, η κ. Helene Francois-Iosifides, υπεύθυνη μαθημάτων και υπεύθυνη του γραφείου «Σπουδές στην Γαλλία» του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Κύπρο, και από τον γαλλικό όμιλο ενέργειας TotalEnergies EP Cyprus B.V., ο κ. Ανδρέας Μανώλη συντονιστής επιχειρήσεων και Α&Υ και η κ. Ναταλή Καραογλανιάν ανώτερη διοικητική λειτουργός.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1202