Αποτελέσματα, Τελετή Βράβευσης Ζ Παγκύπριου Διαγωνισµού Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραµµατείας


Διευθυντές/Διευθύντριες
Λυκείων και Εξατάξιων Γυµνασίων Μέσης Γενικής Δηµόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης

 ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα και Τελετή Βράβευσης του Ζ΄ Παγκύπριου Διαγωνισµού Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραµµατείας για μαθητές και μαθήτριες Β΄ Λυκείου Κατεύθυνσης

Πληροφορείστε ότι τα αποτελέσματα του Ζ΄ Παγκύπριου Διαγωνισμού Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραµµατείας για µαθητές και μαθήτριες Β΄ Λυκείου Κατεύθυνσης, ο οποίος προκηρύχθηκε με την ταυτάριθμη εγκύκλιο, ημερομηνίας 17 Νοεμβρίου 2022 (ημερ. ανάρτ. 22 Νοεμβρίου 2022- ypp14755 ), είναι τα ακόλουθα:

Α/Α

Ονοματεπώνυμο μαθήτριας

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός

Σχολείο

 

1

 

  Χριστίνα Χριστοφίδου, Β11

Αλεξία Τάνου

Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ Δασούπολη

 

2

 

  Κλειώ Καραμάνου, Β11

Αλεξία Τάνου

Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ Δασούπολη

 

3

 

  Μαριλένα Σπύρου, Β11

Κωνσταντία Φιλίππου

Λύκειο Παραλιμνίου

 

4

 

  Γεωργία Ερωτοκρίτου, Β11

Αλεξία Τάνου

Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ Δασούπολη

 

5

 

  Αγγελική Τσεντεκίδου, Β11

Χριστίνα Λοβαρή

Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών

 

6

 

  Αθηνά Αναστασίου, Β11

Κωνσταντία Παπαμάρκου

Λύκειο Λατσιών                                    

 

7     

 

  Ευφροσύνη Μπίντζιου, Β11

Χριστίνα Λοβαρή

Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών

 

8     

 

  Λουκία Χατζημάρκου, B11

Χριστίνα Λοβαρή

Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Διαγωνισμού, οι οκτώ (8) πρώτοι μαθητές/μαθήτριες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Εuroscola(διά ζώσης ή εξ αποστάσεως, αναλόγως της επιδημιολογικής κατάστασης και των ισχυόντων μέτρων), που προσφέρει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους/όλες τους/τις μαθητές/μαθήτριες που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό, καθώς επίσης και στους/στις εκπαιδευτικούς που τους/τις ενθάρρυναν και τους/τις καθοδήγησαν στην όλη τους προσπάθεια. Θερµά ευχαριστούμε τις Διευθύνσεις των Σχολείων που συνέβαλαν στην οµαλή διεξαγωγή του Διαγωνισµού.

Η Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, στις 10:00-11:00 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Σε αυτήν καλούνται να παραστούν οι προαναφερθείσες μαθήτριες που διακρίθηκαν, μαζί με τις εκπαιδευτικούς  που  είχαν την ευθύνη του Διαγωνισμού καθώς και τον/την Διευθυντή/Διευθύντρια της σχολικής μονάδας. Μπορούν, επίσης, να παραστούν μαθητές/μαθήτριες που έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό μαζί με τους/τις εκπαιδευτικούς που τους/τις καθοδήγησαν.

Στην Τελετή θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα απονείμουν τα βραβεία η έντιμη Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου και ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και αθλοθέτης του διαγωνισμού, κ. Αντρέας Κεττής. Σε όλους/ες τους/τις μαθητές/μαθήτριες και υπεύθυνους/ες εκπαιδευτικούς που έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό, θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις των Σχολείων όπως αποστείλουν τα ονόματα όσων θα παρευρεθούν στην Τελετή Βράβευσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση dme-archaia- ellinika@schools.ac.cy, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 4 Απριλίου 2023.

 

Δρ Κυπριανός Δ. Λούης Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1693